Fără emoții / Știința Bacău – CSU Medicina Târgu Mureș 3:0 (16, 17, 14)

Stiinta Bacau - CSU Medicina Targu Mures
N-a fost loc de surprize în primul meci al semifinalei campionatului, dintre Știința Bacău și CSU Medicina Târgu Mureș, disputat vineri după-amiază. E drept că toate începuturile de set au fost echilibrate, în ultimele două oaspetele conducând pe tabelă o perioadă, dar băcăuanele au revenit de fiecare dată, lăsând impresia că nu forțează. Glumind puțin, parcă le-ar fi dat adversarelor câteva puncte avans pentru a face jocul mai palpitant.
Sabina Miclea a fost titulară la coordonare și a făcut o partidă bună, în timp ce principala gură de foc a Științei a fost Katya Zakreuskaya, care a smuls în mai multe rânduri ropote de aplauze celor circa 500 de spectatori prezenți.

După meci, antrenorul Florin Grapă a atras atenția că echipa ardeleană este una periculoasă, deoarece nu are nimic de pierdut și le-a cerut elevelor sale să trateze serios fiecare meci pe toată durata lui. De partea cealaltă, Atanas Petrov a spus că echipa lui și-a îndeplinit deja obiectivul, calificarea în semifinale, iar dacă jucătoarele sale vor începe să câștige și seturi în fața campioanei, aceasta va juca sub presiune.
După cum au evoluat lucrurile vineri, e greu de crezut că se va produce vreo surpriză, dar istoria sportului ne-a învățat că nimic nu e imposibil.

ȘTIINȚA: Miclea (3 puncte), Bacșiș (3), Sobo (10), Sosa (7), Rogojinaru (9). Potokar (9), Gaido – libero. Au mai jucat Zakreuskaya (16) și Staelens. Antrenor: Florin Grapă.

CSU MEDICINA: Popova (3 puncte), Radu (6), Iancu (5), Petra (6), Țvetanova (11), Trică (6), Gomez – libero. Au mai jucat Pintea, Ivanciu (2), Ozun (1) și Mateaș. Antrenor: Atanas Petrov.

Al doilea meci al semifinalei va avea loc tot în Sala Sporturilor din Bacău sâmbătă, de la ora 17. În prima partidă a celeilalte semifinale, Dinamo Romprest București – Volei Alba Blaj 3:2 (22-25, 25-23, 25-18, 23-25, 16-14).

FOTO: VICTOR EUGEN MIHAI – VEM.

Un comentariu la „Fără emoții / Știința Bacău – CSU Medicina Târgu Mureș 3:0 (16, 17, 14)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.