Volei, Divizia Juniori / CSS Bacău s-a calificat la turneul final !

CSS Bacau volei juniori
Voleibaliștii juniori de la CSS Bacău (antrenori Eusebiu Țurcanu și Traian Șnel) au reușit duminică o frumoasă performanță, calificându-se la turneul final al campionatului. În prima zi a turneului semifinal pe care l-au disputat pe teren propriu, tinerii voleibaliști băcăuani au învins cu emoții, în cinci seturi, pe VCM LPS Piatra Neamț. Sâmbătă, CSS Bacău a făcut un joc bun cu Steaua București, dar a pierdut cu 1-3, astfel încât totul avea să se joace duminică, în partida cu CSS 1 Constanța.

Încurajați de un public fierbinte, băcăuanii au rămas concentrați pe toată durata jocului și, cu căpitanul Andrei Sărăcuțu în mare formă, au izbutit o victorie scurtă, în trei seturi. CSS Bacău ocupă astfel locul al doilea, după Steaua, și se califică la turneul final al Diviziei Juniori, care va avea loc în perioada 14-18 mai. Să notăm și gestul frumos al băcăuanilor care, la finalul partidei de duminică, au oferit flori doamnelor și domnișoarelor prezente în Sala Sporturilor. Lotul CSS Bacău care a participat la turneul semifinal: Andrei Sărăcuțu, Cosmin Pântea, Codrin Cernov, Horia Alexoae, Dan Bitire, Ciprian Prăjișteanu, Mihai Șnel, Costel Bichescu, Lucian Troinea și Abel Ciser.

4 comentarii la „Volei, Divizia Juniori / CSS Bacău s-a calificat la turneul final !”

  1. Pacat ca nici un reprezentant al primariei n-a venit sa-i sustina pe acesti baieti. Bine ca sunt sustinute toate echipele cu jucatori adusi din toata tara sau din alte tari, iar echipa formata doar din copii bacauani nu are parte de nici o atentie. Bravo baietilor si rusine autoritatilor !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.