Galerie foto / Întâlnire plină de emoții Răzvan Burleanu – Constantin Anghelache

Intalnire Razvan Burleanu - Constantin Anghelache (1)
În loc să meargă la derby-ul ligii secunde, Rapid – CSMS Iași, noul președinte al Federației Române de Fotbal a preferat să dea o fugă acasă, la Bacău. Răzvan Burleanu l-a vizitat pe venerabilul antrenor Constantin Anghelache (93 de ani), aflat la Centrul de Asistență și Îngrijire a Persoanelor Vârstnice aparținând Asociației “Sfânta Față a Domnului Nostru Isus Cristos”. Noul șef al fotbalului românesc i-a înmânat profesorului Anghelache o diplomă și o plachetă prin care acesta este desemnat membru de onoare al FRF, precum și prima plată a rentei viagere (800 de lei/lună) de care va beneficia fostul campion al României cu Unirea Tricolor și cel care a format generații întregi de fotbaliști băcăuani. De altfel, diploma înmânată lui Constantin Anghelache a fost primul document oficial semnat de Răzvan Burleanu în calitate de președinte al Federației Române de Fotbal.

”Am preferat să onorez fotbalul românesc prin prezența mea aici, tocmai pentru a transmite un mesaj simbolic, și anume de a crea o punte de legătură între un trecut foarte frumos, reprezentat de domnul profesor Anghelache, și un viitor mai blând, mai frumos, așa cum vreau să-l fac posibil pentru fotbalul românesc. Mi-am amintit cu emoție că domnul profesor Anghelache nu este numai unul din cei mai mari antrenori ai fotbalului românesc, un adevărat model, dar a fost și primul meu antrenor în perioada junioratului. Îl văd acum aproape neschimbat, văd același domn sobru, elegant și plin se bun simț. Deși a avut de suferit în anii comunismului, dumnealui este un luptător care și-a dus până la capăt vocația. Sunt aici pentru a transmite un mesaj puternic, acela că Federația Română de Fotbal intră într-o altă etapă, în care vom identifica, vom cultiva și vom promova tot ceea ce presupune tinere talente, dar și profesioniști care practică și susțin fenomenul fotbalistic din vocație, din pasiune”, a declarat Răzvan Burleanu.

Extrem de emoționat pe parcursul întrevederii, profesorul Constanin Anghelache s-a declarat onorat de vizita președintelui FRF și s-a arătat dispus de a asista împreună, la invitația acestuia, la următorul meci de pe teren propriu al naționalei României. Cu sprijinul colegului Ionuț Brânzei, căruia îi mulțumim pe această cale, vă oferim câteva superbe cadre de la evenimentul de sâmbătă după-amiază.
Intalnire Razvan Burleanu - Constantin Anghelache (2)

Intalnire Razvan Burleanu - Constantin Anghelache (3)

Intalnire Razvan Burleanu - Constantin Anghelache (4)

Intalnire Razvan Burleanu - Constantin Anghelache (5)

Intalnire Razvan Burleanu - Constantin Anghelache (6)

Intalnire Razvan Burleanu - Constantin Anghelache (7)

Intalnire Razvan Burleanu - Constantin Anghelache (8)

Un comentariu la „Galerie foto / Întâlnire plină de emoții Răzvan Burleanu – Constantin Anghelache”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.