EXCLUSIV / Răducu Tamaș: ”Important e că nu am cedat nicio secundă și ne-am luptat până la capăt”

Raducu_Tamas
Fără îndoială că MVP-ul finalei Cupei României de duminică seara a fost portarul Științei Municipal Dedeman Bacău, Răducu Tamaș. Chiar dacă a încheiat partida cu lacrimi în ochi, el a avut puterea să posteze pe contul său de pe o rețea de socializare mesajul: ”Adevărații campioni nu sunt învinși niciodată! Mulțumim pentru suport!”. Iată și un scurt interviu pe care l-am realizat cu portarul vicecampioanei după finala de la Ploiești.

Rep.: Cum s-a văzut meciul din poarta Științei ?

Răducu Tamaș: S-a văzut bine, frumos, am avut cel mai bun loc din sală. A fost un meci foarte frumos, cu o încărcătură foarte mare și mă bucur că am luat parte la un asemenea spectacol.

Rep.: Ai continuat să arăți că ești un specialist al meciurilor cu HCM Constanța…

R.T.: Da, am mereu o motivație în plus, dar acum a fost vorba și de o finală, deci nu se punea problema asta, indiferent de ce echipă era vorba, motivația era aceeași.

Rep.: După părerea ta, ce s-a întâmplat între minutele 50 și 60 ?

R.T.: Au fost câteva situații de inferioritate pe care nu am știut să le gestionăm și cărora nu le-am putut face față. Ne-am pierdut un pic, dar cred că important e faptul că nu am cedat nicio secundă, adică ne-am luptat până la capăt, iar acesta e un lucru foarte important.

Rep.: A arătat această finală că Știința se va bate anul acesta cu șanse reale la titlu ?

R.T.: Da, chiar dacă multă lume nu a crezut și nu crede asta. Sezonul regulat e una, iar play-off-ul e cu totul altă treabă. Totul se va rezuma la câteva meciuri și din nou vor fi câteva dueluri directe, iar eu cred că am demonstrat în seara asta că putem cu-adevărat.

4 comentarii la „EXCLUSIV / Răducu Tamaș: ”Important e că nu am cedat nicio secundă și ne-am luptat până la capăt””

  1. Nu-l cunosc personal pe Radu Tamas dar acest portar de mare talent merita toate aprecierile si felicitarile iubitorilor de handbal. Atitudinea lui pozitiva s-a transmis (sigur) si coechipierilor. Privind meciul in sine pot sa affirm, fara rezerva, ca in peste 40 de ani de „calcat” in arenele sportive nu am vazut asa meci, cu o asemenea incarcatura. Felicitari Tamas, felicitari Grigoras si la toti componentii .

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.