Declarații după partida SC Bacău – Rapid București 1-2

Viorel MoldovanViorel Tanase
Viorel Tănase: ”Am pierdut din nou nemeritat, ca și în jocul din tur. Eu zic că am avut multe ocazii în prima repriză, am avut jocul în mână, iar ei au înscris la singura situație pe care au avut-o, printr-un autogol, după o nesincronizare a arbitrilor. Nu s-a văzut mare diferență între noi și Rapid, poate doar un plus de experiență la ei, ținând cont de jucătorii de la mijlocul terenului. Când ratezi penalty, e greu, Ungureanu a avut două situații, singur cu portarul și 11 metri, trebuia să scoatem cel puțin un punct. În mod normal, Hurdubei era primul executant de penalty dar, cum nu mai era în teren, al doilea era Ungureanu care, ieri, la antrenament, înscrisese 5 din 5. Asta e, privim spre viitor, trebuie să luăm ce-a fost bun în acest meci și să eliminăm acele greșeli, să fim mai concentrați pe tot parcursul jocului. Fără să fac o monitorizare a arbitrajului, au fost cam multe decizii pro-Rapid. Îmi pare foarte rău pentru înfrângere, cred că meritam măcar un egal, mă doare lucrul acesta, dar e de datoria mea să refac moralul băieților și să ne întoarcem de la Suceava cu 3 puncte.”

Viorel Moldovan: ”Am obținut o victorie foarte meritată. Am avut o primă repriză excelentă, chiar dacă adversarii au început jocul mai bine. După ce am intrat la pauză cu un avantaj de un gol, știam că vom avea o repriză secundă mult mai disputată și mai agresivă. Bacăul trebuia să atace, să ne pună probleme, au reușit să facă acest lucru și ne-au pus în dificultate. A fost un meci interesant și disputat și vreau să-mi felicit jucătorii pentru felul în care au interpretat jocul și pentru atitudine. Am obținut aici exact ce ne-am propus, cele 3 puncte. Am avut în față un adversar foarte solid, mie îmi place această echipă, am lăudat-o și după meciul din tur. Vreau să-l felicit pe Virgil Drăghia pentru penalty-ul apărat, în fotbal, ca și în viață, trebuie să ai și puțin noroc.”

Un comentariu la „Declarații după partida SC Bacău – Rapid București 1-2”

  1. Domnilor nu va trebuie mijlocasi experimentati va trebuie antrenor experimentat 🙂 unul care sa stie sa isi faca echipa 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.