HCM Câmpina – Știința MD II Bacău 13-33 (6-18), în Divizia A de handbal masculin

Stiinta 2 Bacau - HCM Campina (5)
În a doua deplasare a returului, “satelitul” vicecampioanei a bifat o victorie scontată și a obținut primele puncte externe din acest an. Pe terenul “lanternei roșii” din Seria A, problema învingătoarei nu s-a pus în niciun moment. În repriza inaugurală, oaspeții au înscris triplu față de adversari, în timp ce în partea secundă scorul parțial a fost dublu plus un gol (15-7).

La meciul cu HCM Câmpina, antrenorul Bogdan Voica a avut la dispoziție un lot alcătuit din 11 handbaliști (goal-keeper-ul Erhan nefiind însă utilizat) și a mizat mai mult pe cei care au jucat mai puțin în acest sezon. Victor Vartic, Vladimir Carali și Mihai Bujor nici nu au făcut deplasarea, rămânând în pregătiri cu echipa mare, în timp Moisă a stat și el acasă acuzând o accidentare.
Știința Municipal Dedeman II Bacău: Bobeică – Beleaev (6), Zacaciurin (6), Liță (5), Cotinghiu (4), Stoian (3), Bulov (3), Rață (3), Butnaru (2), G. Bujor (1). Antrenor: Bogdan Voica.

Divizionara secundă băcăuană va încheia săptămâna cu o nouă deplasare de 2 solist, programată la antepenultima clasată LPS Piatra Neamț (duminică, 23 februarie, ora 12.00).

Sursa: stiintahandbal.ro

2 comentarii la „HCM Câmpina – Știința MD II Bacău 13-33 (6-18), în Divizia A de handbal masculin”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.