Volei feminin, Divizia A1 / Unic Piatra Neamț – Știința Bacău 0:3 (16-25, 20-25, 16-25)

Unic Piatra Neamt - Stiinta Bacau (1)
Campioana României și-a păstrat invincibilitatea în deplasare și după partida de la Piatra Neamț, cu Unic, contând pentru etapa a XVII-a a Diviziei A1. Voleibalistele pregătite de Florin Grapă și Aurel Cazacu s-au impus fără probleme, menținându-se în fruntea clasamentului sezonului regulat.
”A fost un meci normal, în care n-am turat motoarele și n-am accelerat. Am condus ostilitîțile tot timpul și, pentru un meci de acest gen, sunt mulțumit de evoluția fetelor. N-a fost un joc spectaculos, dar fetele au jucat bine și cel mai important e faptul că am luat cele trei puncte. Până la derby-ul cu Dinamo, de pe 22 februarie, mai avem un hop de trecut, la Craiova”, ne-a declarat antrenorul principal al campioanei.

În partida de la Piatra Neamț, Știința Bacău a evoluat în formula: Kim Staelens, Alexandra Sobo, Mimi Sosa, Monika Potokar, Denisa Rogojinaru, Roxana Bacșiș, Marina Vujovic – libero. Au mai jucat: Sabina Miclea, Katsiaryna Zakreuskaya și Mihaela Herlea. Miercuri, de la ora 17, în cadrul etapei a XVIII-a, echipa băcăuană va juca pe teren propriu cu Tomis Constanța.
Unic Piatra Neamt - Stiinta Bacau (2)

Unic Piatra Neamt - Stiinta Bacau (3)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.