Alegeri la Federația Română de Handbal / Ce așteaptă selecționerul Eliodor Voica de la viitoarea conducere

Romania - Islanda (12)
Amânată cu două săptămâni din motive meteorologice, Adunarea Generală de alegeri de la Federația Română de Handbal va avea loc luni. Campania electorală a celor trei candidați a fost plină de aspecte caragialești. Unul dintre candidați a considerat că nu trebuie să facă nicio vizită în teritoriu (”să nu se simtă lumea obligată să-mi asigure cazare sau alte favoruri”), altul le-a promis potențialilor săi votanți cazare ”moca” la Otopeni și o masă îmbelșugată în ajunul alegerilor și exemplele pot continua.
În urma unui sondaj realizat de site-ul nostru în rândul celor 8 grupări cu drept de vot din județul Bacău, a reieșit că Alexandru Dedu este preferatul acestora, fapt ce l-a supărat foarte tare pe ofițerul de presă al FRH, care a postat pe un site de socializare următorul mesaj: ”mi-e teamă ca nu cumva să lacrimați toți băcăuanii, după ce votați”.

Întrebat ce așteptări are de la alegeri, selecționerul naționalei de handbal masculin, Eliodor Voica, ne-a declarat: ”Mi-aș dori să revenim cât mai repede în elita handbalului mondial, fapt care ar putea pleca de la o viziune modernă, clară a conducerii federației, fără ca asta să însemne că până acum n-a fost așa ceva. Mi-ar plăcea să se vină cu o noutate, fără ca asta să însemne neapărat o schimbare, dar aș vrea să avem mai mult acces la resursele handbalului mondial și să împrumutăm de la alte nații care sunt în acest moment avansate, mă refer la Franța, Spania sau Germania.”

În ceea ce ne privește, considerăm că halul în care a ajuns handbalul românesc impune evident o schimbare. Iar aceasta nu ar însemna venirea unui sexagenar care a făcut parte din structurile federale. Cu alte cuvinte, votați-l pe Alexandru Dedu.

Un comentariu la „Alegeri la Federația Română de Handbal / Ce așteaptă selecționerul Eliodor Voica de la viitoarea conducere”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.