Fotbal / Olimpia Satu Mare – Sport Club Bacău 1-1 (0-0), în meci amical

Olimpia Satu Mare - Sport Club Bacau (5)
După înfrângerea la limită suferită miercuri, în fața celor de la Honved Budapesta, Sport Club Bacău a disputat vineri, la amiază, un nou meci de verificare, de data aceasta în compania Olimpiei Satu Mare, ocupanta locului 8 din seria a II-a a eșalonului secund. După ce prima repriză s-a încheiat cu un scor alb, băcăuanii au deschis scorul în minutul 48, atunci când Șchiopu a reluat în plasă, de la 6 metri, o minge respinsă de apărarea sătmăreană după o centrare expediată de Bogdan Rusu. Cu 10 minute înainte de finalul jocului, Olimpia a egalat, partida încheindu-se la egalitate, 1-1. Cele două echipe se vor întâlni din nou peste exact o săptămână.
Antrenorul băcăuan Viorel Tănase a utilizat următoarea formulă de echipă: Petrariu – Mihălăchioae, Burcă, Lozneanu, Luncanu – Dumitriu – Șchiopu, Cl. Tudor, B. Rusu, Hurdubei – B. Ungureanu. Au mai jucat: Oltean, Adăscăliței, Strugariu, Căinari, Husein, Predoiu, Taban, Miron.
Următorul amical al formației Sport Club Bacău va avea loc duminică, de la ora 14, pe terenul ocupantei locului al treilea din seria a V-a a Ligii a III-a, Șoimii Pâncota.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.