Fotbal / Sport Club Bacău a plecat în al doilea stagiu de pregătire al iernii

SC Bacau - ACS Berceni (2)
Divizionara secundă Sport Club Bacău a plecat luni dimineață la Băile Felix pentru al doilea stagiu de pregătire al iernii. Băcăuanii vor susține șase meciuri de verificare în decurs de numai 10 zile, două dintre acestea în Ungaria, după cum urmează: pe 5 februarie cu Honved Budapesta, pe 7 și pe 14 februarie cu Olimpia Satu Mare, pe 9 februarie cu Șoimii Pâncota, pe 10 februarie cu Național Sebiș și pe 12 februarie cu Mezőkövesd Zsóry.

Față de cantonamentul montan de la Slănic Moldova, Viorel Tănase a lăsat acasă patru jucători care se vor pregăti cu echipa de juniori a clubului – Cosmin Blănaru, Ionuț Artenie, Andrei Popa și Ionuț Furtună. E posibil ca primii trei să evolueze în retur la Aerostar Bacău. În aceste condții, lotul deplasat de Sport Club Bacău la Băile Felix este următorul: portari – Răzvan Petrariu, Mircea Oltean, Ionuţ Savu; fundaşi – Ionuţ Mihălăchioae, Răzvan Adăscăliţei, Andrei Lozneanu, Andrei Burcă, Alexandru Belecciu, Mădălin Luncanu, Radu Sascău; mijlocaşi – Lucian Dumitriu, Cătălin Strugariu, Claudiu Tudor, George Taban, Alexandru Ţuţu, Mario Șchiopu, Denis Husein, Cătălin Curiliuc, Bogdan Rusu, Cornel Căinari, Cosmin Miron; atacanţi – Adrian Hurdubei, Bogdan Ungureanu, Mădălin Predoiu.

2 comentarii la „Fotbal / Sport Club Bacău a plecat în al doilea stagiu de pregătire al iernii”

  1. Jucatorul fantoma, Schiopu, cel care a jucat cu Kosarom Pascani (dupa cum ati prezentat in cronica meciului), in ce pozitie se afla ? Ar fi interesant de aflat. Nici in cantonamentul de la Slanic Moldova nu a fost (dupa relatarile din presa), dar a jucat in meciul cu Kosarom Pascani. Daca nici in cantonamentul acesta nu a plecat, rezulta ca va juca sigur in campionat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.