Succes normal / Știința Bacău – CSM Lugoj 3:0 (25-18,25-17,25-11)

Stiinta Bacau - CSM Lugoj
Ştiinţa Bacău a reuşit să obţină din nou o victorie de 3 puncte, de data aceasta în faţa echipei din Lugoj, după un meci uşor, fără istoric, în care s-a văzut diferenţa mare de valoare dintre cele două echipe. Primul set a început bine pentru gazde, care au condus cu 4-1 însă, pe serviciul lui Tomic, oaspetele au reuşit să egaleze la 5. După acest moment, setul părea că va fi o formalitate, dar antrenorul Paul Bogdan a cerut time-out şi elevele lui au egalat din nou, de data aceasta la 13. Kim Staelens a servit foarte bine până la 17-13, moment în care băcăuanele au început să se distanţeze, setul încheindu-se cu un block-out, reuşit de Rogojinaru la scorul de 24-18.
În setul secund, campioanele au condus de la început la sfârşit, Sosa fiind de neblocat. Oaspetele nu au pus nici o problemă, cu toate că serviciul lor a fost unul destul de dificil. Ultimul set a început perfect pentru studente, Mimi Sosa a servit până la 9-0, blocajul a fost şi el la înălţime, băcăuanele câştigând cu 25-11.
A fost un meci în care Ştiinţa Bacău a apăsat pe acceleraţie doar când a fost nevoie, adversarele nefiind o echipă prea incomodă. În primul meci jucat de Zakreuskaya pe teren propriu, jucătoare din Belarus a evoluat bine, impresionând prin atacurile în forţă.

”Meciul a fost fără istoric, era firesc pentru o partidă dintre echipa de pe locul 8 cu echipa de pe locul 1. Adversarele noastre au avut şi o problemă azi-noapte, o jucătoare centrală de-a lor, Ionela Canea, a făcut o criză de apendicită, a fost la spital, au pierdut o titulară şi contează mult. În ceea ce o priveşte pe Zakreuskaya, încă nu este încă ceea ce aş vrea eu şi este firesc. Este jucătoare profesionistă, dar mai are puţin până o simt ridicătoarele. Sper să ne fie utilă și, după cum arată, se pare că nu am făcut un transfer prost”, a declarat antrenorul Florin Grapă.

Ştiinţa Bacău : Denis Rogojinaru (10 puncte), Roxana Bacşiş (8), Monika Potokar (4), Alexandra Sobo (12), Kim Staelens (2), Fabiana Sosa (14), Lucia Gaido – libero. Au mai jucat : Sabina Miclea (2), Katsiaryna Zakreuskaya (6) şi Marina Vujovic – libero. Antrenor: Florin Grapă.

CSM Lugoj : Ivana Radonjic (8 puncte), Diana Tătaru (2), Anca Paşca (3), Milica Tasic (6), Daniela Lupescu (1), Ioana Tomic (6), Milena Matic – libero. Au mai jucat: Mădălina Şonda, Laura Lungu (3) şi Cătălina Bosuioc. Antrenor: Paul Bogdan.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.