România – Suedia la barajul pentru mondiale / Selecționerul spune că trebuie să fim optimiști

Eliodor Voica
Naționala de handbal masculin a României n-a prea avut noroc la tragerea la sorți a partidelor din play-off-ul pentru calificarea la campionatele mondiale de anul viitor. Selecționata pregătită de Eliodor Voica va întâlni Suedia, într-o ”dublă” ce va avea loc pe 7/8 și 14/15 iunie, prima manșă în România. ”Oricum ar fi fost, orice adversar care a participat la europene am fi întâlnit, ar fi fost unul valoros. Eu consider că trebuie să fim optimiști, chiar dacă Suedia e o echipă cu jucători valoroși și experimentați. Acest lucru ar trebui să ne ambiționeze. N-aș putea face acum o estimare în procente a șanselor de calificare, dar e clar că suedezii pleacă din postura de favoriți”, a declarat Eliodor Voica pentru site-ul nostru.
L-am rugat pe antrenorul naționalei și al Științei să ne dea și un pronostic vizavi de câștigătoarele finalelor de duminică, de la europenele de handbal masculin, acesta opinând că Croația își va adjudeca finala mică, iar Danemarca va cuceri titlul european.
Iată și celelalte partide din play-off-ul pentru mondialele din 2015: Ungaria – Slovenia, Polonia – Germania, Grecia – Macedonia, Serbia – Cehia, Rusia – Lituania, Bosnia-Herțegovina – Islanda, Austria – Norvegia și Muntenegru – Belarus.

6 comentarii la „România – Suedia la barajul pentru mondiale / Selecționerul spune că trebuie să fim optimiști”

  1. Scopul nostru e sa nu ne facem de ras. Cat despre calificare, doar daca Pamantul isi schimba sensul de rotatie. Suntem la ani lumina de ce s-a jucat la europene.

  2. Nici o sansa. Ne amagim daca vrem sa spunem ca umblam la mentalitate, daca nu avem nimic de pierdut.Suedia e peste noi multt

  3. E om si el si poate gresi. A gresit Cand l-a acceptat pe Rusia, Cand la transferat pe Fenici, Cand a Adus portarul (scuze nu imi amintesc numele), cand ne prosteste pe Toti cu campionatul. La ce lot si buget are trebuia sa mature Romania. Oricum mult Succes la Constanta.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.