Iarna grea amână derby-ul Ligii Naționale masculine și alegerile de la FRH / Duminică, de la 11, amical Știința – Știința 2

Ninsoare abundenta
Federația Română de Handbal a anunțat sâmbătă că Adunarea Generală de alegeri programată inițial pentru luni se amână din cauza condițiilor meteorologice. Ninsorile abundente au cauzat închiderea mai multor drumuri naționale, astfel încât alegerile vor avea loc la o dată ce va fi anunțată ulterior. Din aceleași motive va fi amânat și derby-ul Ligii Naționale masculine, dintre HCM Constanța și Știința Municipal Dedeman Bacău, care ar fi trebuit să se dispute duminică după-amiază, pe terenul campioanei.
Băcăuanii au plecat cu autocarul sâmbătă dimineață dar, după ce au parcurs 40 de kilometri într-o oră, s-au oprit la Sascut, de unde au făcut cale întoarsă, deoarece șoseaua E85 era impracticabilă.

UPDATE: Cum nici Știința 2 nu va putea face deplasarea la Buzău pentru partida din prima etapă a returului Diviziei A, cele două formații se vor întâlni într-o partidă de verificare duminică, de la ora 11, în Sala sporturilor din bacău.

Un comentariu la „Iarna grea amână derby-ul Ligii Naționale masculine și alegerile de la FRH / Duminică, de la 11, amical Știința – Știința 2”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.