Eliodor Voica: ”Plecăm la Constanța motivați să arătăm că suntem o echipă valoroasă”

Eliodor Voica
La câteva zile după ce a revenit din Danemarca, de la cursurile ”Master Coach”, și cu 3 zile înainte de derby-ul cu HCM Constanța, am stat de vorbă cu antrenorul Științei Municipal Dedeman Bacău despre europenele din Danemarca și meciul de duminică.

Rep.: Cu ce impresii ai revenit de la cursurile din Danemarca ?

Eliodor Voica: Nu le-aș numi impresii, ci mai degrabă constatări. E un lucru bun faptul că antrenorii români participă la genul acesta de acțiuni. Va fi un lucru benefic pentru handbalul românesc, nu neapărat fiindcă am fost atâția, dar cred că putem vorbi de o updatare a noastră în ce privește handbalul modern.

Rep.: Ce ne poți spune referitor la meciurile de la europene pe care le-ai văzut ?

E.V.: Asta e cu totul și cu totul altă poveste. Ne dorim cu toții să ajungem acolo cât mai rapid, iar ce am văzut ne îngrijorează pe de o parte, iar pe de altă parte ar trebui să ne ambiționeze.

Rep.: Față de ce ai văzut la aceste europene, cam ce adversar ne-ar conveni la barajul pentru mondiale ?

E.V.: Nimic nu ne-ar conveni.

Rep.: Se apropie meciul Științei cu echipa campioană, pe un teren unde echipa băcăuană n-a câștigat niciodată.

E.V.: Lucrul ăsta ar trebui să reprezinte o provocare și chiar așa îmi doresc să fie. Eu zic că nimic nu e imposibil și totul se va discuta și disputa pe teren.

Rep.: La ultimele două meciuri ale Științei la Constanța, scorul a fost egal la pauză, dar la final HCM-ul s-a impus. Are acum echipa băcăuană argumente în plus pentru a spera la mai mult ?

E.V.: Nu. Îmi este greu să spun că am avea ceva anume. Cred că principalul lucru pe care-l vom avea și cu care vom pleca de aici va fi motivația de a face un joc bun, de a arăta că totuși suntem o echipă valoroasă a acestui campionat și nu numai.

Rep.: Va fi rezultatul de la Constanța un barometru vizavi de șansele Științei la titlu ?

E.V: E prea devreme să vorbim de titlu, deoarece campionatul e lung, iar după sezonul regulat urmează un play-off, acolo unde se va decide totul.

FOTO: VICTOR EUGEN MIHAI – VEM.

Un comentariu la „Eliodor Voica: ”Plecăm la Constanța motivați să arătăm că suntem o echipă valoroasă””

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.