Taban și Căinari sunt noutățile de la Sport Club Bacău / Băcăuanii vor juca un amical cu Honved Budapesta

Reunire Sport Club Bacau
Divizionara secundă Sport Club Bacău și-a programat reunirea lotului marți dimineață, asta pentru a nu se reveni din vacanță într-o zi de 13. Nu mai puțin de 30 de jucători au fost prezenți la primul antrenament al anului 2014, printre care două noutăți și trei juniori (Belecciu, Artenie și Popa). La capitolul nou veniți figurează mijlocașul defensiv George Taban (FC Botoșani) și mijlocașul de bandă Cornel Căinari (Rapid CFR Suceava). Și astfel Viorel Tănase are în lot cinci mijlocași defensivi și doar trei atacanți. Inedit.
La capitolul plecări figurează doi jucători aduși la echipă de Marius Baciu, este vorba de Florin Măjer și Paul Medeșan. Gruparea băcăuană își dorește să mai transfere un mjlocaș de bandă, de la o echipă din prima ligă, situație în care va mai fi disponibilizat un jucător.
Programul de pregătire cuprinde cele două cantonamente de la Slănic Moldova și Băile Felix, noutățile de ultimă oră fiind două jocuri de verificare ce vor avea loc în Ungaria. Astfel, Sport Club Bacău va juca împotriva a două echipe din prima ligă maghiară: Honved Budapesta (5 februarie) și Mezőkövesd Zsóry (12 februarie).

„Am început 2014 cu gândul de a ne îndeplini obiectivul, calificarea în play-off. Avem opt meciuri din care vrem să scoatem maximum de puncte”, a declarat Viorel Tănase.

Un comentariu la „Taban și Căinari sunt noutățile de la Sport Club Bacău / Băcăuanii vor juca un amical cu Honved Budapesta”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.