Handbal masculin / Una caldă, una rece cu divizionara secundă HC Vaslui

HC Vaslui - Stiinta Bacau
Vicecampioana României la handbal masculin a disputat vineri și sâmbătă două jocuri de verificare pe terenul divizionarei secunde HC Vaslui. Meciurile s-au desfășurat pe durata a câte trei reprize, echipa băcăuană fiind lipsită de aportul celor șapte handbaliști convocați la loturile naționale.
În disputa de vineri, Știința Municipal Dedeman Bacău s-a impus cu 60-43 (17-15, 40-26), însă echipa lui Sandu Iacob s-a revanșat sâmbătă dimineață, câștigând cu 50-46 (20-13, 35-28).
Pentru vicecampioni urmează Cupa Unirii, în perioada 16-18 ianuarie, competiție organizată de CSM Călărași, la care vor mai participa Dinamo București și CSU Suceava. De asemenea, Știința II va juca în Cupa României cu HC Argeș, pe 16 ianuarie acasă (ora 17) și pe 19 în deplasare.

Foto: facebook HC Vaslui

Un comentariu la „Handbal masculin / Una caldă, una rece cu divizionara secundă HC Vaslui”

  1. Nu pot sa nu remarc inca odata amatorismul cras al conducerii Bacauane !! Oameni buni la ora aia toata lumea are inca de lucru la servici,este o bataie de joc la adresa iubitorilor de handbal Bacauani !! o usa izbita in nas….ma intreb si va intreb oare care era deranjul daca urmam exemplul TUTUROR tarilor civilizate si avansate in handbal si programam meciul la ora 19-20 ????

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.