Jordan Larson: ”Lupta pentru locul al doilea în grupă e deschisă”

Maria Borodakova si Jordan Larson 1
Voleibalistele campioanei Rusiei s-au lăsat cu greu convinse să vină în fața presei, în timp ce antrenorul Rishat Gilyazutdinov a refuzat, motivând că știe doar limba rusă. Maria Borodakova (foto, stânga) a făcut fițe când a auzit prima întrebare în limba engleză, refuzând inițial să răspundă, spunând că nu vrea să vorbească în engleză. Pe cât de valoroasă, pe atât de nesimțită. ”Am câștigat cu 3-0, e rezultatul pe care ni-l doream, cu care ne-am asigurat primul loc. Cred că a fost un joc bun al nostru”, a îngăimat până la urmă, în engleză, Borodakova.

Mai vorbăreață s-a dovedit americana Jordan Larson, care a spus: ”Ne-am asigurat, într-adevăr, primul loc în grupă, dar obiectivul nostru e calificarea în Final Four și consider că muncim bine pentru acest lucru. Ne-am concentrat foarte bine azi și am făcut un joc foarte bun. În ceea ce privește lupta pentru locul al doilea, cred că oricare din celelalte trei echipe îl pot obține. Cred că Bacăul are o echipă foarte bună și ar putea termina grupa pe locul al doilea. ”

3 comentarii la „Jordan Larson: ”Lupta pentru locul al doilea în grupă e deschisă””

  1. Nu am inteles de ce e „nesimtita” Borodakova.
    Daca noi ne-am „englezit” cu totii, trebuie sa fie toti ca noi?
    Nu stiu cine e ‘nesimtitul’ de fapt.

    1. Deocamdată engleza e limba oficială a CEV, iar atitudinea voleibalistei din Rusia a fost total lipsită de bun simț. Au mai fost echipe și voleibaliste valoroase la Bacău, dar n-a existat vreun antrenor care să refuze dialogul sau vreo sportivă care să aibă comportamentul Borodakovăi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.