Marius Bondar: ”Un meci ca un balon de oxigen” / Sebastian Bota: ”Am pierdut rușinos”

Conferinta de presa Stiinta Bacau - Dinamo Bucuresti 1
Marius Mocanu: „A fost un meci foarte greu. În prima repriză, în urma unor ratări ale noastre, adversarii s-au desprins şi au avut avantajul pe care l-au avut la pauză. Apoi, în a doua repriză, au fost 10 minute fără gol la noi şi ei au marcat aproape la fiecare atac, iar asta ne-a costat şi, din păcate pentru noi, a ieşit acest rezultat ruşinos. Trebuie să strângem rândurile pentru meciul de duminică, care este foarte important pentru noi și trebuie să-l câştigăm. Echipei din Bacău îi urez mult succes la meciul pe care îl va avea în Cupele europene. Am venit cu moral bun aici, am avut 2 meciuri bune pe care le-am câştigat acasă, ştiam că va fi un meci greu, dar, din păcate, în a doua repriză am abandonat complet şi s-a ajuns la diferenţa asta pe fondul unor ratări 1 la 1.”

Sebastian Bota: „Un meci pe care l-am pierdut ruşinos. Am părut ca o echipă care s-a strâns astăzi pentru un meci de handbal. S-au făcut nişte greşeli inexplicabile de către nişte jucători cu mare experienţă la noi, care au făcut nişte greşeli tehnice mari. Eu sper să fie un duş rece. Ne aşteptam ca, după un parcurs destul de bun pe care l-am avut până acum, să vină şi un meci mai nereuşit, dar nu la diferenţa asta mare de goluri. Încercăm ca până la meciul de duminică să-i strângem, să-i mobilizăm, să câştigăm meciul de duminică cu Odorhei pentru că este mult mai important pentru noi să rămânem în fruntea clasamentului. Aceleaşi probleme le-am avut la Constanţa în prima repriză în care, pe multele noastre ratări cu portarul de 1 la 1, ei s-au desprins, iar în repriza a doua am avut greşeli inexplicabile. Nu au respectat indicaţiile tactice, iar pe fondul acesta Bacăul s-a desprins. Îi felicit pentru victorie. Această diferenţă s-a făcut pe apărarea lor agresivă, foarte multe pase la intercepţie, nu am putut să pasăm mingea rapid, toţi jucătorii noștri au fost statici, nu au fost în mişcare.”

Marius Bondar: „Noi am reuşit în această seară cel mai bun meci de când a început campionatul. Acest meci a fost ca un balon de oxigen de care aveam nevoie mai ales pentru că am avut meciuri mai puţin reuşite în acest sezon. Contează faptul că am reuşit să înscriem foarte mult pe faza a doua, am reuşit să ne detaşăm pe greşelile lor, ceea ce nu s-a întâmplat în alte meciuri. Prindem curaj pentru ce va urma în Suedia. Aţi văzut că viitoarea noastră adversară este cea mai bună echipă din Suedia şi împreună cu publicul de acolo, care este cel mai frumos din câte am văzut, vor reuşi să ne pună probleme. Noi sperăm că vom reuşi un meci foarte bun şi acolo, să ne putem califica, pentru că ne dorim foarte mult. Ne-am dorit să ajungem între primele 3 echipe până la finalul turului. Mulţumesc publicului băcăuan care a venit şi în seara asta într-un număr destul de mare şi îi rugăm să ne sprijine în continuare necondiţionat şi să vină la sală. Mi-aş dori ca fiecare meci pe care îl avem, acasă sau în deplasare, să putem avea aceeaşi mentalitate, dăruire şi agresivitate, cu siguranţă că astfel foarte puţine echipe vor reuşi să ne pună probleme. ”

Eliodor Voica: „Felicit ambele echipe pentru spectacolul handbalistic oferit, căci a fost un joc pentru locul 3 şi a fost un joc cu o încărcătură deosebită încă de la început. Îi felicit pe băieţii noştri pentru modul în care s-au comportat în această seară, pentru modul în care au înţeles că trebuie abordată o partidă foarte importantă şi mi-ar plăcea ca lucrul acesta să se repete şi să rămână ca un punct de plecare în ceea ce priveşte evoluţia noastră de acum încolo pentru că, după cum bine ştim, avem un parcurs nu tocmai uşor, un sezon lung şi nu chiar simplu. Mai e și competiţia europeană, care ne interesează în egală măsură, şi în care vrem să căpătăm maturitate şi să avem un parcurs cât mai lung. În această seară, pe mine personal publicul m-a încântat prin modul în care a sprijinit echipa, chiar şi în momentele mai puţin bune şi aş dori să le mulţumesc pe această cale. La o analiză rapidă, sunt de acord că a fost cel mai bun meci al nostru în acest campionat, al doilea meci când am dat peste 30 de goluri. Au dat dovadă că îşi doresc şi că înţeleg care este tenta handbalului modern. Putem vorbi despre o ascensiune la Fenici, la Johannson şi la Celestin, acesta din urmă având încă probleme de comunicare şi trebuie să avem mai multă răbdare în ceea ce-l priveşte.”

Un comentariu la „Marius Bondar: ”Un meci ca un balon de oxigen” / Sebastian Bota: ”Am pierdut rușinos””

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.