Avancronică / Știința MD Bacău – Dinamo București (Sala sporturilor, miercuri, ora 18)

Stiinta Bacau - Dinamo Bucuresti
Știința Municipal Dedeman Bacău atacă miercuri urcarea pe podium în partida cu ocupanta locului al treilea, Dinamo București. Dinamoviștii au o echipă mult schimbată în bine față de sezonul trecut, iar locul pe care-l ocupă în prezent în ierarhia Ligii Naționale este cea mai bună dovadă, la fel ca și egalul reușit pe terenul Potaissei Turda.
Vicecampioana vine după un succes chinuit pe terenul antepenultimei clasate și probabil că nu va conta pe serviciile lui Ionuț Rotaru. Tocmai de aceea, echipa băcăuană are mare nevoie de suportul publicului, motiv pentru care organizatorii lansează în premieră o tombolă cu premii pentru suporteri.

“Prin această tombolă vrem să implicăm și mai mult spectatorii în spectacolul sportiv. Intenționăm să organizăm cu regularitate astfel de acțiuni. Meciul cu Dinamo este unul deosebit de important pentru noi și mizăm pe sprijinul publicului“, a declarat managerul Științei Municipal Dedeman Bacău, Puiu Ciobanu.
La concurs vor participa toți cei care vor veni să urmărească din tribună partida cu Dinamo, fiecare persoană urmând să primească, la intrarea în sală, un talon pentru tombolă. În urma tragerii la sorți, efectuată în pauza meciului, vor fi desemnați trei câștigători. Premiile puse în joc sunt un tricou cu autografele handbaliștilor băcăuani și două fanioane cu însemnele echipei Știința Municipal Dedeman Bacău.

Partida Știința Municipal Dedeman Bacău – Dinamo București va fi arbitrată de cuplul buzoian Vasile Pavel – Marian State. Celelalte meciuri ale etapei a X-a: HCM Constanța – CSU Suceava 40-21, Potaissa Turda – Poli Timișoara (miercuri, ora 17.30), Energia Pandurii Tg. Jiu – CSM București, Minaur Baia Mare – Steaua București și HC Odorhei – CS Caraș-Severin (ultimele trei jocuri vor avea loc joi, de la ora 18).
Clasament Liga Nationala handbal masculin

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.