Știința Bacău – Rapid București 3:0 (25-15, 25-15, 25-12), în Divizia A1 de volei feminin

ana Bacșiș

Stiinta Bacau - Rapid Bucuresti
Știința Bacău a obținut luni seara o nouă victorie fără istoric, de data aceasta în fața Rapidului, într-un joc din etapa XI-a a Diviziei A1, disputat în devans. Tânăra echipă rapidistă a impresionat plăcut prin faptul că n-a venit la Bacău să se predea, voleibalistele bucureștene luptându-se pentru fiecare minge și bucurându-se pentru fiecare punct. De altfel, oaspetele le-au surprins pe băcăuane în numeroase rânduri cu atacuri la nivelul benzii fileului, procedeu prin care au reușit mai multe puncte.

De partea cealaltă, Florin Grapă a folosit-o în sextetul de bază pe Aleksandra Petrovic, iar sârboaica n-a dezamăgit, realizând cele mai multe puncte și servind foarte precis. Prestația ei a fost remarcată la final și de Florin Grapă: ”E o jucătoare bună și cel mai mult mă bucură faptul că este receptivă, ea încearcă să facă ceea ce-i spui, iar ăsta e un lucru extraordinar. Sunt puțini jucători de acest fel, chiar și în echipa mea, recunosc.” A fost un nou succes lejer, care va fi urmat miercuri de un altul, pe terenul celor de la Tomis Constanța. Ușor îngrijorătoare eclipsa de formă a Denisei Rogojinaru.

ȘTIINȚA: Sabina Miclea (2 puncte), Aleksandra Petrovic (15), Alexandra Sobo (11), Monika Potokar (12), Denisa Rogojinaru (4), Mihaela Herlea (10), Lucia Gaido – libero. Au mai jucat: Kim Staelens (1), Roxana Bacșiș (5), Marina Cvetanovic (2), Crina Bălțatu (3). Antrenor: Florin Grapă.

RAPID: Ana Armeanu (1), Alina Signeanu (10), Flavia Judea (2), Adina Roșca (4), Sânziana Motroc (8), Sorina Micu (5), Maria Pană (1) – libero. A mai jucat Ionela Dobra. Antrenor: Nicușor Armeanu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.