Judo / Succese băcăuane în Bucovina

Foto Cupa Bucovina
Membrii Cercului de Judo de la Palatul Copiilor din Bacău au obţinut în weekend-ul trecut rezultate meritorii la o competiţie sportivă internaţională. Sâmbătă, 9 noiembrie 2013, a avut loc în Sala Sporturilor din oraşul Gura Humorului (Suceava), turneul internaţional „Cupa Bucovina”, la judo, pentru categoriile de vârstă U11-U13-U15 (m+f).
Sportivii Palatului Copiilor Bacău, pregătiţi şi însoţiţi de profesorii Manole Constantin şi Dorin Cruceanu, au obţinut următoarele rezultate:
– Prihoancă Fabio, U9, a câştigat locul 1 (24kg U9) şi locul 3 la o categorie superioară de vârstă, U11 (24kg).
– Radu Andreea – locul 1 la categoria U13, 29kg, ea fiind U11 şi având mai puţine kg
– Andronic Miruna – locul 3 (29kg, U13)
– Avărvarie Teodor – locul 3 (34kg, U13)
– Tabarcea Andrei – locul 3 (46kg, U15)
– Cioineag David – locul 5 (U11)
– Stan Alexandru – locul 5 (U11)
La această competiţie au luat parte 16 echipe din judeţele Suceava, Iaşi, Neamţ, Bacău, Focşani, Braşov şi municipiul Bucureşti, dar şi două echipe din Republica Moldova şi Ucraina, care au totalizat la start aproximativ 180 de judoka.

„Am revenit cu plăcere la această competiţie ca antrenor, dat fiind faptul că la prima ediţie am participat, cu reuşită maximă, ca sportiv. Suntem multumiţi de rezultatele actúale, şi eu, şi colegul meu, domnul profesor Manole Constantin, având în vedere că la categoria de vârstă U11 s-au permis reguli de U13, nefiind anunţaţi din timp de acest detaliu. Pentru rezultatele obţinute, îi suntem recunoscători şi domnului director al Palatului Copiilor Bacău, Radu Ghiciuşcă, pentru tot sprijinul pe care îl acordă cercului nostru”, a declarat profesorul Dorin Cruceanu, antrenor al Palatului Copiilor Bacău.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.