Avancronică / CSM București – Știința Bacău (sâmbătă, ora 14)

Stiinta Bacau - CSM Bucuresti (5)
După euforia victoriei de marți, din grupele Champions League, voleibalistele Științei Bacău trebuie să revină cu picioarele pe pământul Diviziei A1. Campioana are sâmbătă o deplasare grea, în fața unei echipe cotată înaintea sezonului cu șanse la titlu, dar care a dezamăgit în debutul campionatului. Astfel, echipa bucureșteană, la care evoluează și fostul libero al Științei, Nicoleta Manu, a pierdut în ultimele două etape, acasă cu SCMU Craiova și în deplasare, la Penicilina Iași.
De partea cealaltă, echipa băcăuană are în față o săptămână încărcată, marți având de disputat restanța cu CSU Medicina Târgu Mureș, iar sâmbăta viitoare partida din etapa a VI-a cu Unic Piatra Neamț. După ce a pierdut 4 puncte în primele trei etape, campioana nu-și mai poate permite pași greșiți pentru a nu pierde contactul cu vârful clasamentului.

Celelalte partide ale etapei a V-a: Volei Alba Blaj – Dinamo Romprest București (duminică, ora 11.30, live Digisport 3), CSM Lugoj – CSM Târgoviște (sâmbătă, ora 18.30), CSU Medicina Tg. Mureș – Rapid București (sâmbătă, ora 18), Unic Piatra Neamț – Penicilina Iași (sâmbătă, ora 18) și Tomis Constanța – SCMU Craiova (duminică, ora 18).

Un comentariu la „Avancronică / CSM București – Știința Bacău (sâmbătă, ora 14)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.