Avancronică / Știința Bacău – Volero Zurich (marți, ora 17, Sala Sporturilor)

Stiinta Bacau volei feminin
Iubitorii de volei băcăuani vor avea parte marți după-amiază de un spectacol de gală, în cadrul Champions League. Campioana României va replica uneia dintre cele mai puternice echipe din Europa, Volero Zurich. Interesant este faptul că două dintre jucătoarele Științei au evoluat în trecut la campioana Elveției, sârboaicele Marina Vujovic și Aleksandra Petrovic. Aceasta din urmă ne-a declarat: ”Am un sentiment oarecum ciudat că voi juca împotriva lor. E o echipă foarte bună și eu sper să facem un joc frumos. Chiar dacă elvețiencele sunt favorite pe hârtie, se poate întâmpla orice și sper să avem cât mai mulți spectatori alături de noi.”
Față de partida pierdută miercurea trecută în Polonia, echipa pregătită de Florin Grapă va alinia două noutăți: Fabiana Sosa și Lucia Gaido s-au întors de la naționala Argentinei și sunt gata de luptă în Champions League. De altfel, Mimi Sosa a arătat o deosebită poftă de joc la antrenamente și are toate șansele să figureze în echipa de start.
De partea cealaltă, cu Nneka Onyejekwe printre titulare, campioana Elveției vine după o înfrângere în trei seturi acasă, cu Dinamo Kazan. Un amănunt picant este reprezentat de faptul că, în urmă cu două săptămâni, Volero Zurich l-a concediat pe antrenorul belgian Jan De Brandt, după ce echipa elvețiană s-a clasat pe locul 4 la campionatul mondial al cluburilor, pe care l-a organizat.

Un comentariu la „Avancronică / Știința Bacău – Volero Zurich (marți, ora 17, Sala Sporturilor)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.