Marius Baciu: ”L-am vrut pe Gheorghe Poenaru director tehnic”

Marius Baciu
Cotidianul ”Deșteptarea” a publicat un excelent interviu cu Marius Baciu, care a vorbit despre perioada în care a antrenat-o pe Sport Club Bacău, promovând-o în Liga a II-a. Una dintre dezvăluirile spectaculoase se referă la Gheorghe Poenaru, antrenor ocolit, din păcate, de actualii conducători ai fotbalului băcăuan din motive ce nu au nicio legătură cu fotbalul.
”Ghiță Poenaru, care este unul dintre antrenorii pe care îi respect foarte mult, mi-a zis după un meci, mai în glumă, mai în serios: “Bacione, nu mai joc contra ta pe terenuri bune. Dacă rămâneam la Sport Club Bacău, l-aș fi vrut alături de mine, ca director tehnic. Aceasta era viziunea mea și acesta ar fi fost următorul pas pe care l-aș fi făcut dacă nu s-ar fi renunțat la serviciile mele. Poenaru este un om fotbal cu mare experiență, care, în mod cert, m-ar fi ajutat.”, a spus Marius Baciu.
Acesta și-a exprimat regretul că procesul de întinerire început de el a fost abandonat: ”Mie îmi pare rău de mor ce se întâmplă acum cu echipa asta! Am promovat nouă copii la prima echipă. Unde sunt acum copiii ăștia ? Marea majoritate nici nu se mai antrenează cu echipa mare. Chiar credeți că eu nu știu ce se întâmplă la Bacău ?”

2 comentarii la „Marius Baciu: ”L-am vrut pe Gheorghe Poenaru director tehnic””

  1. Ghita Poenaru nu va ajunge niciodata la SC Bacau.Daca ar veni el piticu si goe nu ar mai avea cum sa traga sforile la jucaria lor.Oricine va veni va fi un antrenor fara personalitate asa cum este acum.

  2. Categoric Marius trebuia continua si in acest sezon. O decizie de neinteles luata atunci de conducatori. Bafta multa Marius!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.