Puiu Ciobanu anunță penalizări de până la 30% / Eliodor Voica: ”Rezultatul de la Baia Mare n-a fost întâmplător”

Conferinta de presa Stiinta
Înfrângerea de la Baia Mare nu va rămâne fără urmări pentru colectivul Științei Municipal Dedeman Bacău. ”Absolut toată lumea va fi penalizată la salariul pe luna septembrie, iar procentul maxim care se va reține din salarii va fi de 30%”, ne-a declarat managerul Puiu Ciobanu. Evident, penalizările cele mai mari le vor avea jucătorii cu procentajele cele mai mici.

Miercuri dimineață, a avut loc o ședință la care au participat toți handbaliștii Științei, colectivul tehnic și managerul echipei. ”Am încercat să punem pe tapet ferm și bărbătește toate problemele pe care le avem și care trebuie remediate rapid. Fiecare a avut un punct de vedere clar și am încercat să elucidăm nemulțumirile și neplăcerile care au survenit și au acumulat o oarecare stare. Acest lucru e pozitiv și îl consider punctul de plecare în ceea ce impropriu am numit noul nostru drum. Cu toții ne-am dat seama că am făcut o greșeală impardonabilă pierzând meciul de la Baia Mare, iar acum încercăm să ne fixăm un obiectiv mai ambițios, respectiv câștigarea tuturor meciurilor, pentru că așa trebuie să gândească un sportiv profesionist. Fiecare meci trebuie abordat ca și cum ar fi cel mai important și cu cea mai bună echipă ca adversar, indiferent că se numește Pojorâta sau Mangalia. Această mentalitate trebuie să înceapă de la antrenament, unde toată lumea trebuie să fie implicată într-un procent cât mai apropiat de 100%. Eu sper că discuția de azi a fost constructivă și că toată lumea a înțeles de ce se află aici și că rezultatul de la Baia Mare n-a fost întâmplător”, ne-a declarat Eliodor Voica.

Antrenorul principal al Științei a mai spus că nu va trimite pe nimeni la ”satelit”: ”nu dorim să stricăm parcursul echipei a doua, cei de acolo nu trebuie să plătească pentru nesăbuința noastră. Nu cred că asta e o soluție, să piardă ei la masa verde fiindcă noi avem de sancționat pe unul sau altul.” Aici îl contrazicem pe Colin: nu era doar o soluție, ci chiar o lecție. Echipa a doua nu are obiectiv, iar acum 3 sezoane ”satelitul” a pierdut o grămadă de meciuri la masa verde și nu s-a supărat nimeni.

În ceea ce privește existența unor jucători care nu-l mai doresc la echipă, Eliodor Voica a spus: ”cred că în mare parte am lămurit și lucrul ăsta, iar acesta e un fapt pozitiv. Eu am acuzat și tot timpul am tras semnalul de alarmă încă de la antrenamente, unde am văzut că o parte dintre jucători nu mai respectau nu neapărat indicațiile mele, fiindcă nu e vorba doar de mine, e vorba de toată lumea care era angrenată la o anumită frecvență în antrenament, iar unii din colegii noștri parcă aveau două urechi mobile, adică ignorau. Această problemă a căpătat o oarecare amploare, pentru care a trebuit să plătim cu toții. Au fost unele frustrări care, nespuse și nerezolvate, au dus la anumite neplăceri în sânul colectivului, iar rezultatele s-au văzut. Subliniez din nou că mentalitatea trebuie schimbată, iar aceasta trebuie să fie una de profesionist și șă fie însușită de fiecare dintre noi, pentru a putea accesa obiectivele propuse, acela de a fi campioni și a de juca în Liga Campionilor, unde e cu totul și cu totul altceva.”

8 comentarii la „Puiu Ciobanu anunță penalizări de până la 30% / Eliodor Voica: ”Rezultatul de la Baia Mare n-a fost întâmplător””

  1. Hai ca nu mai stii domnule profesor cum sa o dregi. Ba te lucreaza, ba discuti barbateste, bla bla. Zii ca erai nevos si ai scapat porumbelul. Daca este sa.te faca cineva este doar aroganta ta si managerul ala incompetent.

    1. Cred ca ar trebui schimbat ceva chiar de la cei ce comenteaza aici.
      Se pot face comentarii direct la fenomenul sportiv fara jigniri la persoana.Toate acuzele aduse unor persoane trebuiesc asumate si dovedite.

  2. trebuia 50 % din contract ,daca nu realizeaza obiectivul si cu asta basta, si mai putin cu petrecerile ,petrec cam mult dupa meciuri

  3. din nou s-a aratat ca suntem un club neprofesionist. peste maxim 2-3 etape grupul de asa zisi jucatori care sunt plictisiti si neinteresati de joc si de antrenamente isi vor arata din nou adevaratul comportament si lipsa de profesionalism. noi suporterii ca de fiecare data vom fi alaturi de adevaratii jucatori ai STIINTEI BACAU.
    DEMISIA DEMISIA DEMISIA puiu ciobanu

  4. fas fas fas…..adica frectie la picior de lemn…..mai concret,alde cristian fenici nu va mai lua 3000 de euro lunar,nici 1000 cat lua la timisoare ci se va multumi cu 2500 :))))

  5. cand nu ne iese nimic cutam tapii ispasitori in alta curte…………oarmata de jucatori ,schimbati in fiecare an dupa poftele antrenorului care a primit tot ce si-a dorit(chiar un post de antrenor pt fratiorul drag)Pana la urma sunt si banii nostrii care se duc pt ambitii si orgolii desarte S-ar putea sa va inecati cu cei care va stu in gat si sa va dati duhul

  6. mda deci nu se schimba nimic … pana cand mai intorci bre Coline obrazul ? ii lasi deja sa ti se urce in cap si o sa pierzi vestiarul … ai acolo un nucleu de pilosi care nu-si au locul dar exista datorita partidului potrivit

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.