Volei feminin / Piticu’ lui Dinamo atacă Federația Română de Volei și echipa campioană

Marian Stefan (2)
Controversatul manager al formației Dinamo Romprest București, Marian Ștefan, alias Piticu’, a ieșit la atac cu mai puțin de o lună înainte de începerea campionatului. Oficialul dinamovist a afirmat în presa centrală că Federația Română de Volei i-a oferit Științei Bacău cupa și campionatul, în contul unor așa-zise datorii. Frustrat de faptul că n-a reușit să cucerească măcar un titlu cu Dinamo, Ștefan a spus nici mai mult, nici mai puțin că nu numai ultimul titlu cucerit de Știința n-a fost corect, dar nici cele dinainte, ale celor de la Metal Galați și Tomis Constanța.
Apostrofat în mai toate sălile unde Dinamo evoluează în deplasare, din cauza comportamentului său provocator, Piticu’ a refuzat să-și lase jucătoarele la festivitățile de premiere ale sezonului trecut, fără a fi sancționat de oficialii federației.
De altfel, antrenorul echipei campioane, Florin Grapă, care are în palmares 3 titluri de campion și 15 de vicecampion cu Știința Bacău, a răspuns elegant aberațiilor oficialului dinamovist: ”Ne-am întâlnit în sezonul trecut de șase ori, iar de cinci ori am câștigat. Meciurile din finală au fost televizate și a văzut toată lumea cum am câștigat titlul, adică pe bune, cu două victorii în deplasare. Afirmațiile acestea nu sunt decât o încercare a lui Ștefan de a pune presiune pe federație și pe arbitri pentru noul sezon. Și apropo de asta, aștept și o poziție a federației vizavi de cele spuse de oficialul clubului Dinamo.”

3 comentarii la „Volei feminin / Piticu’ lui Dinamo atacă Federația Română de Volei și echipa campioană”

  1. Ce putea sa zica si piticania asta , care de cate ori calca in sala de la Bacau si de cate ori joaca cu noi si este invins moare de ciuda si nu stie decat sa atace

  2. e suparator sa vezi cum cineva,care se crede „MARE ” arunca niste ineptii de felul asta.si mai suparator ca Federatia nu zice nimic,specific plaiurilor mioritice in care poti spune orice tampenie si sa nu te traga nimeni de bracinari.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.