Avancronică / Sport Club Bacău – Farul Constanța (miercuri, ora 17, stadion ”Aerostar”, live TVR 3)

Sport Club Bacau - FC Clinceni (4)
Sport Club Bacău se prezintă din nou în fața propriului public cu dorința și speranța obținerii primelor trei puncte în Liga a II-a. Aflată în neplăcuta postură de lanternă roșie a seriei I după două etape, gruparea băcăuană are mare nevoie de victorie, mai ales că sâmbătă va juca în Giulești, iar după aceea are două etape de pauză. Adversara de miercuri a trupei lui Viorel Tănase nu e una de speriat, Farul jucând în primele două etape cu nou-promovate: cu 2-1 la Gloria Buzău și 0-0 acasă cu Unirea Tărlungeni.
Din păcate, din echipa băcăuană va lipsi Claudiu Tudor, accidentat, și rămâne de văzut dacă Tase se va decide în sfârșit să-l utilizeze și pe Măjer, ori rotația cadrelor îl va ”sări” din nou pe mijlocașul adus la Sport Club de Marius Baciu.
Partida Sport Club Bacău – Farul Constanța va fi arbitrată de o brigadă clujeană, condusă la centru de Teodora Albon, care va fi ajutată de Gero Szabo și Iulian Szekely. Interesant e faptul că ultimele două prezențe ale Teodorei Albon la Bacău au fost cu noroc pentru gazde, e drept FCM Bacău: 2-0 cu Delta Tulcea pe 5 decembrie 2009 și 2-0 cu Săgeata Stejaru pe 29 mai 2010. N-ar fi rău deloc un 2-0 pentru gazde nici miercuri.

Formațiile probabile

SC Bacău: Petrariu – Mihălăchioae, Adăscăliței, Lozneanu, Sascău – Întuneric, Dumitriu – Husein, B. Rusu, Hurdubei – Predoiu. Antrenor: Viorel Tănase.

Farul Constanța: Curcă – Băjan, Buzea, Bumbac, Mansur – Nicola, I. Florea – Ivanovici, Coconaşu, Creţu – Silvăşan. Antrenor: Ion Răuță.

Celelalte partide ale etapei a III-a: Unirea Tărlugeni – Rapid București, FC Clinceni – Unirea Slobozia, CF Brăila – CSMS Iași și Dunărea Galați – Rapid CFR Suceava. Gloria Buzău și ACS Berceni stau.

3 comentarii la „Avancronică / Sport Club Bacău – Farul Constanța (miercuri, ora 17, stadion ”Aerostar”, live TVR 3)”

  1. era mult mai bine cu marius baciu ca antrenor! trebuie scimbat viorel tanase!nu are stofa de antrenor!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.