Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal are luni ocazia să-și repare greșeala

Stiinta Bacau - HC Odorhei (14)
Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal are programată o nouă ședință luni, 2 septembrie, de la ora 11. Pe ordinea de zi figurează nu mai puțin de 7 puncte, printre care și ”completări regulamente”. La acest punct ar urma să se stabliească probabil modalitățile de sancționare a echipelor care vor avea în teren mai mult de trei jucători străini.
Consecventă precum boul, FRH refuză cu încăpățânare să renunțe la aberanta prevedere conform căreia echipele din Liga Națională nu au voie să înscrie pe foaie mai mult de 5 jucători străini, dintre care doar 3 pot fi în teren în același timp. E interesant de știut cum ar fi procedat federalii dacă Oltchim ar fi câștigat Liga Campionilor și nu s-ar desființat, ori dacă HCM Constanța n-ar fi renunțat la ”legiunea spaniolă”. Cu siguranță că nu ar mai fi recurs la asemenea aberații regulamentare, care încalcă flagrant dreptul la muncă al cetățenilor Uniunii Europene.
De altfel, în această vară, pe piața europeană a transferurilor au existat foarte mulți jucători valoroși, cu salarii rezonabile, care n-au putut fi aduși în România. Mai mult, datorită măsurii luate de FRH, handbaliști români cu caș la gură au ajuns să ceară salarii exorbitante, deși ei n-au demonstrat încă nimic.
Luni, Consiliul de Administrație al FRH are ocazia să-și repare greșeala și să readucă normalitatea în handbalul românesc.

4 comentarii la „Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal are luni ocazia să-și repare greșeala”

  1. iaca na, cu cas la gura,oare cit au mai cerut jucatorii romini?ca astfel de comentarii, vrem sa stim si noi.de cerut au cerut, da cine li-a dat.o sa arate rezultate, da daca nu vor arata, ma rog ori pleca dinn echipa,, ce problema.

  2. Nu cred ca toti merita salariile care le au.Acum nu ma refer la cei din echpa, da la toti sportivii, dar daca vor merita, vor primi pe merite.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.