Viorel Tănase: ”Chiar dacă ne-am calificat, nu sunt foarte mulțumit de joc”

Viorel Tanase
Antrenorul principal al formației Sport Club Bacău s-a declarat mulțumit de calificare, dar nu și de evoluția echipei sale în deplasarea de la Kosarom Pașcani.
Rep.: În primul rând, spune-ne câteva cuvinte despre meci.

Viorel Tănase: Am avut un obiectiv clar azi, să ne calificăm, ceea ce am și realizat, lucru pentru care vreau să-mi felicit echipa, pentru că a dat dovadă de dăruire. Deși ne-am calificat, nu sunt foarte mulțumit de joc, decât pe alocuri. Au fost momente în care am dominat, dar au fost și momente în care am fost dominați, iar adversarul putea să înscrie pe final. Vom analiza aceste lucruri, esențial este că ne-am atins obiectivul și mergem mai departe.

Rep.: Ce s-a întâmplat la 2-0 ?

V.T.: S-a aranjat zidul greșit, a fost un fault care nu trebuia făcut la 18 metri, acolo nu trebuia făcut atac decisiv, au avut un jucător cu experiență, care a executat pe colțul portarului și așa s-a făcut 2-1. Ăsta e fotbalul, iar după aceea noi n-am mai fost concentrați, așa cum ar fi trebuit să fim pe finalul partidei, când adversarii noștri au avut o ocazie foarte mare de a egala. Per total, însă, mă declar mulțumit de calificare, urmând ca analiza jocului s-o fac miercuri.

Rep.: S-a simțit lipsa jucătorilor cu experiență din linia de mijloc ?

V.T.: Normal, ei fiind jucători cu experiență, fiecare jucător e important pentru mine, iar astăzi am avut puțini jucători și pe bancă. Asta e situația, ne adaptăm din mers, iar eu am misiunea de a face o echipă competitivă, care să câștige cât mai multe meciuri și eu cred foarte mult în potențialul acestui grup.

Rep.: Ce adversar ți-ai dori pentru turul următor ?

V.T.: Nu-i momentul să mă gândesc la asta acum, mi-e indiferent ce adversar vom avea. De-acum, eu vreau să mă gândesc la prima etapă de campionat, în care vom avea un meci destul de greu cu Clinceniul, iar dacă-l vom aborda cu aceeași stare de neîncredere la începutul jocului, vom avea probleme. Dacă vom aborda partida cu încredere și cu mai multă dăruire în anumite situații, cred că ne putem impune.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.