Handbal masculin / Dinamo București – Știința MD Bacău 39-31 (18-13), în meci amical

Dinamo Bucuresti - Stiinta Bacau
Înfrângere categorică și totodată un mare semnal de alarmă vizavi de modul cum funcționează la acest moment defensiva vicecampioanei României la handbal masculin. Lipsită de accidentații Vladimer Rusia și Michelin Celestin, Știința Municipal Dedeman Bacău a pierdut fără drept de apel primul joc de verificare disputat în capitală în compania celor de la Dinamo București.
Știința a evoluat în formula: Tevzadze, Șelaru, Tamaș – Da Silva (6), Ghiță (6), Ramba (4), Rotaru (3), Fenici (3), Dospinescu (3), Tărîță (2), Iancu (2), Carali (2), Bondar, Păunică, Johannson, G. Bujor. Antrenor: Eliodor Voica.

Cele două echipe se vor întâlni din nou în sala ”Dinamo” vineri, de la ora 11.
Foto: Cerasela Cojocariu

4 comentarii la „Handbal masculin / Dinamo București – Știința MD Bacău 39-31 (18-13), în meci amical”

  1. jale!! mi-e mila de baieti, d forta lor, de talentul lor care nu e pus in valoare asa cum trebuie…pacat.|Campioni nici de departe, daca luam locul 2 sa zicem merci, dar nici ala nu mai cred.Dar are colin o explicatie pt toate:)))

  2. Mai clar de atat nu de poate. Sintem pe drumul cel Bun. Am muncit bine, conditii de Liga campionilor…rezultatele VOR VENI si el CANDVA. Mai cautam prosti sa le luam Banii si apoi plecam acasa. FAM.Voica

  3. ce vrem titlul nu se poate ce jucam noi nimic sa plece voica si apostu afara la noi la bacau nu se va face nimic niciodata pentru ca nu se vrea performanta

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.