Național Sebiș – Sport Club Bacău 2-1 (2-0), în meci amical / Claudiu Pascariu, în probe la gruparea băcăuană

Adrian Hurdubei
Sport Club Bacău a înregistrat cea de-a treia înfrângere din tot atâtea jocuri disputate în stagiul desfășurat în vestul țării. Marți după-amiază, echipa pregătită de Viorel Tănase a fost învinsă de echipa de Liga a III-a Național Sebiș (jud. Arad), la capătul unui joc pe care băcăuanii l-au controlat, dar fără folos. Gazdele au condus la pauză cu 2-0, după o gafă a portarului Știrbu și un penalty acordat în urma unei faze la care s-a acuzat o flagrantă poziție de ofsaid.
Muștruluiți la cabine de Viorel Tănase, băcăuanii și-au creat o sumedenie de ocazii în repriza secundă, dar n-au înscris decât o dată, prin Hurdubei, la capătul unei acțiuni personale. La Sport Club Bacău a evoluat fundașul central Claudiu Pascariu, fost la UTA, FCM Tg. Mureș și Honved Budapesta.

Antrenorul Viorel Tănase a utilizat următoarea formulă de echipă: Știrbu – Blănaru, Pascariu, Sascău, Medeșan – Strugariu, Cl. Tudor – Șchiopu, Hurdubei, Miron – B. Ungureanu. Au mai jucat Oltean, Luncanu, Adăscăliței, B. Rusu și Țuțu.

Miercuri, de la ora 19, Sport Club Bacău va disputa cel mai puternic joc de verificare al verii, pe terenul și în compania deținătoarei Cupei Ungariei, Debreceni VSC.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.