FC Bihor – Sport Club Bacău 2-1 (1-0) / Viorel Tănase: ”Luăm prea ușor goluri pe zona centrală a defensivei”

FC Bihor - Sport Club Bacau
Sport Club Bacău a pierdut și cel de-al doilea joc de verificare disputat în vestul țării, de data aceasta în compania ocupantei locului 7 din ediția trecută a Ligii a II-a, seria a II-a, FC Bihor. Pe fondul unui joc echilibrat, orădenii au deschis scorul în minutul 28, atunci când Sfârlea a centrat dintr-o lovitură de colț de pe partea dreaptă, iar Florin Lazăr a marcat cu un vole de la circa 14 metri. Cele mai bune ocazii ale oaspeților din prima repriză au venit în ultimele 5 minute, dar Claudiu Tudor și Adrian Hurdubei au greșit de puțin ținta din poziții favorabile.

La pauză, Viorel Tănase l-a trimis în teren pe Bogdan Rusu, iar acesta a egalat în minutul 47 cu o lovitură de cap, după o centrare expediată de Husein. Echipa băcăuană a pus stăpânire pe joc, dominând cu autoritate repriza secundă, dar fără să materializeze pe tabela de marcaj și, în minutul 68, veteranul Sfârlea a scăpat singur cu Petrariu și a înscris golul victoriei gazdelor cu un șut plasat.

”Am văzut o evidentă creștere față de jocul precedent, cu Olimpia Satu Mare. Am avut o altă atitudine, ne-am creat mai multe situații de gol, cel puțin în repriza a doua, dar n-am băgat-o în poartă. Per ansamblu, a fost un joc bun, chiar dacă rezultatul nu ne-a fost favorabil. Mai avem de lucru pe faza defensivă, acolo unde luăm goluri prea ușor pe zonă centrală”, ne-a declarat antrenorul principal al formației Sport Cub Bacău, Viorel Tănase.

FC Bihor: Smaranda – Mihuț, Fl. Lazăr, Țoca, Achim – Ianc, M. Popa, Bic, Sfârlea – R. Lukacs, Fl. Pop. Antrenori: Gheorghe Ghiţ şi Călin Cheregi. Au mai jucat: Fildan, Z. Lukacs, Ov. Popa, Lupu, Bactăr, Nichita.

SC Bacău: Oltean – Mihălăchioae, Adăscăliței, Lozneanu, Medeșan – Întuneric, Strugariu – Husein, Cl. Tudor, Hurdubei – B. Ungureanu. Antrenor: Viorel Tănase. Au mai jucat: Petrariu, B. Rusu, Miron, Predoiu, Dumitriu, Șchiopu, Luncanu, Măjer, Blănaru, Țuțu.

Următorul meci de verificare al băcăuanilor va avea loc marți, 20 august, în compania echipei de Liga a III-a CS Oșorhei.

Foto: fcbihor.ro

3 comentarii la „FC Bihor – Sport Club Bacău 2-1 (1-0) / Viorel Tănase: ”Luăm prea ușor goluri pe zona centrală a defensivei””

  1. SC Bacau au chiulit in liga a 3-a, avand disputate putine jocuri. Acum au dat de greu, dar au un avantaj, ca sunt odihniti. Daca totusi nu merge 1-4-2-3-1, ar fi bine sa se treaca la clasicul 1-4-4-2, care ofera mai multa siguranta apararii si jocului, in general. Aceasta, daca cei doi mijlocasi la inchidere (la 1-4-2-3-1) nu sunt experimentati (gen Strugariu, Dumitriu). Echipa (de baza) de inceput tot timpul a fost pe 1-4-2-3-1. Sa se incerce 1-4-4-2 si cu echipa de start. Vor fi surprize placute. Astfel, se contureaza o echipa de genul: 1-4-4-2 = Olteanu (Petrariu) – Mihalachioaie, Adascalitei, Lozneanu, Luncanu – Schiopu, Intuneric, Majer / Cl. Tudor, Hurdubei / Curiliuc / Miron – Bg. Ungureanu / Bg. Rusu (Predoiu, Traore); 1-4-2-3-1 = Olteanu (Petrariu) – Mihalachioaie, Adascalitei, Lozneanu, Luncanu – Intuneric, Majer – Schiopu, Cl. Tudor (Sascau), Hurdubei / Curiliuc / Miron – Bg. Ungureanu / Bg. Rusu (Predoiu, Traore).

  2. A facut si Tanase o mutare . Nu inteleg de ce ezita sa-l foloseasca pe Stirbu ?!! Antrenorul M.Baciu ii acorda incredere acestui copil.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.