Bogdan Voica: ”Sper să învăț în același timp cu jucătorii mei”

Bogdan Voica
Aflat la debutul carierei de antrenor, Bogdan Voica a obținut o victorie și două înfrângeri la Cupa Municipiului Bacău. Iată ce a declarat antrenorul ”satelitului” vicecampioanei la finalul turneului: ”sunt la început de drum și sper să învăț în același timp cu jucătorii mei. Consider că am foarte multe de învățat, la fel ca și jucătorii. Încerc să le transmit cât mai rapid posibil informațiile pe care eu le-am primit și care m-au ajutat în cariera de jucător. În ceea ce privește turneul, eu zic că echipa pe care o antrenez s-a achitat de sarcini. Băieții au înțeles și au aplicat câteva dintre informațiile pe care le-am transmis în timpul scurt pe care l-am avut la dispoziție. Aici nu mai vreau să intru în amănunte și să mă refer la condițiile pe care le-am avut, mă refer la numărul mic de jucători pe care i-am avut la antrenamente, mai puțini chiar decât ați văzut în teren. Din acest punct de vedere, condițiile au fost cam vitrege.”

3 comentarii la „Bogdan Voica: ”Sper să învăț în același timp cu jucătorii mei””

  1. Ii urez noului antrenor, din noul val, multa bafta si sa atinga performantele fratelui sau, in viitor!!!!!!! Deci, multa bafta, domnule antrenor!!!!!!!!!!!!!!

  2. Domnilor conducatori!!” Estr normal ca o echipa ce se lupta de curand pentru primele locuri sa ajunga sa aiba antrenor care sa invete cu jucatorii. Sa il avem antrenor doar ca e ,,fratele„. Ce lipsea antrenorului din sezoanele trecute si are noul antrenor.?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.