Handbal masculin, Cupa Municipiului Bacău / Știința MD Bacău – CSM Călărași 33-29 (14-13)

Stiinta Bacau - CSM Calarasi (1)
La primul meci de verificare al verii, Știința n-a arătat nici mai bine, nici mai rău decât era de așteptat, dat fiind contextul în care s-a jucat partida cu CSM Călărași. Astfel, băcăuanii au avut parte de un antrenament fizic (forță) chiar în dimineața partidei, iar Bondar, Dospinescu, Ghiță și Sipos au absentat, fiind accidentați. Adică 3 dintre titularii din sezonul trecut. La toate acestea s-a adăugat și un adversar valoros, ticsit cu jucători cu mare experiență în primul eșalon: fostele extreme ale Sucevei, dar și un cuplu de portari pe care și l-ar dori orice echipă din primul eșalon – Pralea și Andrei.
În aceste condiții, jocul de vineri seara a fost unul de încălzire, de rodaj, în special pentru nou-veniții la vicecampioana României. Dintre aceștia, cea mai bună impresie a lăsat-o francezul Celestin, posesor al unui bagaj tehnic impresionant, excelent pasator și apărător, însă mai puțin eficient în aruncări. Deocamdată. În rest, Colin Voica a încercat mai multe formule de echipă și combinații și, una peste alta, a fost un test util care i-a oferit antrenorului Științei primele semnale referitoare la reglajele ce urmează a fi făcute.

ȘTIINȚA: Tevzadze (5 interv.), Șelaru (6 interv.), Grigoraș (9 interv.) – Păunică (8), Da Silva (7), Celestin (3), Rotaru (3), Iancu (3), G. Bujor (3), Ramba (2), Tărîță (2), Bulov (1), Johannson (1), Fenici, Rusia. Antrenor: Eliodor Voica.

CSM CĂLĂRAȘI: Pralea (10 interv.), Andrei (8 interv.), Manole (3 interv.) – Gavriloaia (6), Roman (5), Șavlovschi (4), Mateaș (3), Săulescu (2), Voinea (2), Popovici (2), Vizhbovsky (2), Mitrea (1), Ruseanu (1), Hoinaru (1), Roșca, Frățilă, Bahan. Antrenor: Sabin Dacău.

3 comentarii la „Handbal masculin, Cupa Municipiului Bacău / Știința MD Bacău – CSM Călărași 33-29 (14-13)”

  1. michelin o sa fie printre cei mai buni aparatori, doar ca el cred ca e invatat cu un joc mai dur, la prima eliminare l-a intrebat pe ala de la calarasi gen: ce ti-am facut ? =)) fenici lasa de dorit. johanson poate sa progreseze , rusia ar trebui sa arunce mai mult ca are brat bun, dar mai au timp sa se integreze.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.