Luminița de la capătul pregătirilor: Știința Bacău ar putea participa la un turneu puternic în Croația în locul Barcelonei

RK Metalurg Skopje - Stiinta Bacau (22)
Una din marile probleme ale acestei veri pentru Știința Municipal Dedeman Bacău este lipsa unor meciuri de pregătire tari. ”Am invitat pe HCM Constanța, HC Odorhei și Steaua la Cupa Municipiului Bacău, dar am fost refuzați din diverse motive”, a spus managerul vicecampioanei, Puiu Ciobanu.
În schimb, la conferința de presă susținută marți, conducătorul băcăuan a anunțat că, în proporție de 90%, Știința Municipal Dedeman Bacău va participa la un puternic turneu în Croația, la Novigrad, alături de Croatia Zagreb, Meshkov Brest (Belarus) și Maribor Branik (Slovenia).
Turneul va avea loc în perioada 30-31 august, este dotat cu Cupa Istria, iar în luna iunie presa croată anunța că la competiție va participa chiar FC Barcelona care, se pare, a renunțat între timp.

Un comentariu la „Luminița de la capătul pregătirilor: Știința Bacău ar putea participa la un turneu puternic în Croația în locul Barcelonei”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.