4-4, dar nu ca la teatru

Joc scoala Sport Club Bacau
În lipsa unui adversar disponibil pentru un joc de verificare, antrenorul Viorel Tănase a organizat duminică un joc-școală între componenții lotului formației Sport Club Bacău, pe durata a două reprize de câte 35 de minute. Antrenorul principal al grupării băcăuane și-a împărțit elevii în ”roșii” și ”albaștri”, formulele de start fiind următoarele:
”Roșii”: Petrariu – Mihălăchioae, Adăscăliței, Lozneanu, Sascău – Întuneric, Dumitriu – Husein, Cl. Tudor, Hurdubei – B. Ungureanu.
”Albaștri”: Știrbu – Blănaru, Bamba, Belecciu, Blănaru – Șchiopu, Strugariu, Măjer, Miron – B. Rusu, Predoiu.
Primele 35 de minute s-au încheiat la egalitate, 1-1, după ce Întuneric a deschis scorul, iar Miron a egalat, senzația fiind că ”albaștrii” s-au mișcat ceva mai bine.

La pauză, Viorel Tănase a făcut schimbări în ambele echipe, modificând nu numai componențele, ci și sistemele de joc. Astfel, ”roșii” au început mitanul secund cu: Petrariu – Mihălăchioae, Adăscăliței, Lozneanu, Medeșan – Husein, Dumitriu, Măjer, Hurdubei – B. Rusu, B. Ungureanu (Traore). ”Albaștrii” au abordat repriza a doua în formula: Savu – Blănaru, Bamba, Sascău, Luncanu (Popa) – Strugariu, Țuțu – Șchiopu, Cl. Tudor, Miron – Predoiu.

Repriza secundă a fost mult mai spectaculoasă, s-au înscris șase goluri, câte trei de fiecare parte, jucătorii care au ieșit la rampă fiind Miron și Bogdan Rusu. ”Roșii” a condus cu 4-1 (goluri B. Rusu – 2 și Hurdubei), dar ”albaștrii” au egalat grație golurilor reușite de Miron (2) și Claudiu Tudor.

”La momentul în care ne aflăm, acela de acumulări fizice, sunt mulțumit de majoritatea jucătorilor. De sâmbătă, am început lucrul tactic și m-a interesat mai mult să văd gradul lor de inteligență și cum s-au adaptat la ce am lucrat cu o zi înainte. Am pregătit trei module tactice, 4-4-2, 4-2-3-1 și 4-3-3, dar după meciurile amicale pe care le vom disputa în perioada pre-competițională mă voi decide asupra lotului și asupra sistemului de joc”, a declarat Viorel Tănase la finalul jocului-școală de duminică.

Pentru Sport Club Bacău urmează a doua săptămână de cantonament, vineri fiind prevăzut un joc de verificare, în speranța că va fi găsit un adversar.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.