Fotbal, juniori A / Sport Club Bacău – Astra Ploiești 1-2 (1-0)


Juniorii de la Sport Club Bacău au început stângul play-off-ul, pierzând pe teren propriu un meci pe care, la un moment dat, se părea că-l au la îndemână. Băcăuanii au controlat cu autoritate prima repriză, dar au valorificat doar una din ocaziile pe care și le-au creat. Popa a luat o acțiune pe cont propriu în minutul 22 și-a înșirat câțiva adversari și a marcat din marginea careului mic.

Dominarea gazdelor a continuat și după pauză, însă prestația atacanților echipei băcăuane a lăsat mult de dorit. Golul egalizator a venit în minutul 60 din întâmplare și contrar cursului jocului. Muscalu a șutat greșit din marginea careului mare, Oaie s-a aflat pe traiectoria balonului, într-o poziție de ofsaid nesemnalizată, a preluat și a înscris cu un șut plasat de la 14 metri. Acest gol le-a turnat plumb în picioare fotbaliștilor băcăuani, ploieștenii au trecut la cârma jocului și au înscris golul victoriei prin Moisă, în minutul 80, după o pasă ideală a lui Muscalu.
Înfrângere nemeritată a juniorilor de la Sport Club, care vor juca în etapa a doua a play-off-ului în deplasare la lidera seriei, FCM Dinamo Onești.

SC Bacău: Petrariu – Nicodim, C. Pavel, Belecciu, Pașcu – Aghirculesei (65 Șt. Pavel), Strugariu (71 Generalu), Filip (80 Șiler), Popa – Lupu (46 Artenie), Țupală (72 Răican). Antrenor: Giani Florian.

Astra: Oprea – Pop, Gavrilă, Crăciun, Vlaicu – Mihăescu, Sandu, Moisă, Doncilă (62 Gheorghe) – Muscalu, Oaie (87 Ilie). Antrenor: Daniel Movilă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.