AJF Bacău – implicată în proiecte pentru susținerea fotbalului mic


Asociația Județeană de Fotbal Bacău continuă să se implice în susținerea fotbalului din eșaloanele inferioare și de la nivel de juniori. După cum ne-a informat președintele Cristian Sava, forului fotbalistic județean i s-a aprobat recent proiectul ”Sprijinirea activității fotbalistice din județul Bacău”, în valoare de 110.000 de lei (10.000 de lei – aportul AJF Bacău și 10.000 de lei – finanțare de la Consiliul Județean Bacău).
Proiectul va avea ca beneficiari 32 echipe de seniori din ligile a IV-a și a V-a, precum și 36 de echipe de juniori de la toate categoriile de vârstă. Acestora li se vor distribui 412 mingi de joc și 1360 de veste de departajare.

Un alt proiect în care este implicată Asociația Județeană de Fotbal Bacău este ”Vino în familia noastră, e mai mult decât fotbal”, care presupune organizarea unui campionat de fotbal mixt pentru copiii cu probleme sociale. Proiectul implică un parteneriat între UEFA, FRF, AJF Bacău și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bacău. UEFA și FRF vor asigura echipamentul de joc, în timp ce AJF Bacău va asigura logistica (terenuri, arbitri) și, cu sprijinul unor sponsori, premii pentru micuții participanți. ”Doar patru județe din țară sunt implicate într-un astfel de proiect: noi, Alba, Satu Mare și Vâlcea”, a precizat președintele AJF Bacău, Cristian Sava.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.