Avancronică / Știința MD Bacău – CSM București (joi, ora 18, livescore Sport.Bacaul.ro)


Handbaliștii de la Știința Municipal Dedeman Bacău își iau joi ”la revedere” de la proprii suporteri pentru câteva luni bune. Echipa pregătită de Eliodor Voica evoluează cu medaliile de argint pe masă în fața celor de la CSM București, echipă ce i-a învins pe băcăuani în turul campionatului, după care a intrat în criză, pierzându-și cei mai bun jucători. În mod normal, Știința nu poate avea probleme în fața bucureștenilor, ba poate chiar va face și puțin spectacol, jucătorii băcăuani urmând să primească la final medaliile de vicecampioni. La gazde sunt așteptați să revină, după accidentări, Cristi Ghiță și Ionuț Georgescu.

„Ne dorim cu toții să sărbătorim la finalul meciului cu CSM București. Să nu spunem însă hop înainte de a sări. Trebuie să ne facem treaba în teren și după aceea va veni și recompensa. Sperăm ca suporterii să fie alături de noi la fel cum au fost în tot sezonul și să ne bucurăm împreună de rezultatele pe care le-am obținut în acest campionat. Nu au fost întotdeauna cele mai mărețe rezultate, dar ne-au adus din nou pe podium, iar medaliile reprezintă încununarea tuturor eforturilor depuse în acest sezon”, a declarat antrenorul Eliodor Voica pentru site-ul clubului.

Celelalte partide din penultima etapă a Ligii Naționale: CSU Suceava – HCM Constanța 24-24 (disputată pe 17 aprilie), Dinamo București – HC Odorhei (vineri, ora 18), Poli Timișoara – U Transilvania Cluj (sâmbătă, ora 17), CSM Ploiești – CS Caraș-Severin (sâmbătă, ora 18) și Energia Pandurii Tg. Jiu – Potaissa Turda (sâmbătă, ora 18).

Un comentariu la „Avancronică / Știința MD Bacău – CSM București (joi, ora 18, livescore Sport.Bacaul.ro)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.