Marius Baciu: ”Teama de rezultat a făcut să avem o primă repriză greoaie”


După victoria în fața celor de la Oțelul II Galați, antrenorul principal al echipei Sport Club Bacău a apreciat că prima repriză mai slabă s-a datorat fricii de rezultat. Marius Baciu: ”Am avut o primă repriză greoaie, de vină a fost frica de rezultat și de a nu greși. Eram sigur că, dacă vom marca, o să ne descătușăm și o să jucăm altceva. Așteptam totuși mult mai mult și în prima repriză, mai ales la personalitatea jucătorilor. Desigur că sunt circumstanțe pentru evoluția din prima repriză, mai ales că, până acum, jucasem bine în prima repriză și aveam probleme în cea de-a doua. Eu zic că azi am avut o repriză secundă destul de bună, în care am marcat și am mai ratat 2-3 situații. Normal că sunt mulțumit de rezultat, fiindcă atunci când ești la un obiectiv te interesează rezultatul, fără a neglija și calitatea jocului. Vreau să-i felicit și pe oamenii care lucrează pentru stadion, fiindcă joi îmi erau foarte greu să cred că putem avea un teren atât de bun la meci. Cred că din toamnă vom avea alte condiții, fiindcă un teren greu scade calitatea jocului.”

Referitor la cartonașele galbene primite cu lejeritate de Ungureanu și Adăscăliței, Marius Baciu a precizat: ”Chiar am luat intenționat cele două cartonașe galbene, pentru că în etapa viitoare stăm, din cauza retragerii celor de la Panciu, dar meciul va conta în clasament, se va considera că jucătorii și-au ispășit suspendarea, așa că a fost o strategie a noastră.”

3 comentarii la „Marius Baciu: ”Teama de rezultat a făcut să avem o primă repriză greoaie””

  1. a fost blat!!cine nu e de acord cu mine inseamna ca nu afost la meci.cat despre comentariul acestea daca nu va fi postat,inseamna ca admin…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.