Avancronică / Dinamo Romprest București – Știința Bacău (luni și marți, ora 19.30, live Digisport 2)


Voleibalistele de la Știința Bacău luptă pentru a treia oară consecutiv pentru titlul de campioane. Iar dacă la precedentele două tentative băcăuanele au fost învinse de Tomis Constanța, pe care au eliminat-o în semifinale, de data aceasta adversară le va fi Dinamo Romprest București. Echipa manageriată de ”piticul” Marian Ștefan a câștigat sezonul regulat, după care a trecut în sferturi de CSM Lugoj (2-0) și în semifinale de CSM București (3-0). Știința Bacău a terminat a treia sezonul regulat și a eliminat-o pe CSU Medicina Tg. Mureș în sferturi (2-0) și pe Tomis Constanța (3-1).
În cele două întâlniri disputate în acest sezon între Dinamo și Știința, ambele echipe și-au valorificat avantajul terenului propriu, 3:1 la Bacău și 3:0 la București. Finala se dispută după sistemul ”cel mai bun din 5 meciuri”, primele două partide fiind programate la Dobroești, avându-i ca arbitri pe gălățenii Mirel Zaharescu și Lucian Năstase.
Iată și un promo al finalei, realizat de colegii de la blocaut.ro:

3 comentarii la „Avancronică / Dinamo Romprest București – Știința Bacău (luni și marți, ora 19.30, live Digisport 2)”

  1. Toti cei care sustinem sportul bacauan, indiferent de disciplina,sau simpatie, SA FIM,macar cu sufletul,ALATURI de echipa studentelor ce pot aduce UN NOU TITLU NATIONAL! Deci, Hai STIINTA, suntem alaturi de voi. Meritati victoria!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.