CSM Bacău – Dinamo II București 39-26 (21-9), în Divizia A de handbal masculin


Conform așteptărilor, CSM Bacău s-a impus fără probleme în fața celor de la Dinamo II București, într-un meci contând pentru etapa a XIX-a a Diviziei A de handbal masculin. Antrenorul Sebastian Hagiu n-a avut la dispoziție decât 10 jucători, fiindcă Erhan, Mihai Bujor și Liță au fost accidentați, în timp ce Anghelov și Macovchin au absentat nemotivat. ”Niciunul dintre cei doi n-a anunțat motivele pentru care au lipsit, iar așa ceva este inadmisibil. Vor suporta consecințele, fiindcă nu e posibil ca unii să se antreneze zi de zi, iar alții să se dea loviți sau pur și simplu să dispară când au chef. Macovchin de trei ani tot dispare să-și ia viza, acum lipsește de două săptămâni fără să mă anunțe”, a spus antrenorul celor de la CSM Bacău.
”Pe Anghelov l-am învoit eu fiindcă a avut o problemă de sănătate în familie, iar Macovchin a plecat la Chișinău să-și prelungească viza, el neavând cetățenie română. Anghelov s-a întors joi, iar Macovchin va reveni pentru ultimele meciuri ale echipei, fiindcă oricum după etapa de sâmbătă urmează două săptămâni de pauză”, a spus managerul celor de la CSM Bacău, Alexei Ahtemenciuc.

În partida cu Dinamo II, CSM Bacău a jucat în formula: Bobeică – Tărîță 7, Bulov 7, Zacaciurin 7, Bahan 5, Moisă 4, Rață 3, Vartic 3, Cotinghiu 3.

În etapa următoare, echipa băcăuană va juca sâmbătă, de la ora 12, pe terenul ultimei clasate din serie, Universitatea Târgoviște.

7 comentarii la „CSM Bacău – Dinamo II București 39-26 (21-9), în Divizia A de handbal masculin”

 1. misto cand managerul dicteaza peste capul antrenorului … de unde l-au mai gasit si pe ahtemenciuc asta ?

 2. Cu o banca formata din 8 jucatori fara portar de rezerva a facut spectacolu Stiinta !! Bravo Domnule Hagiu !!! respect !!!!

  PS. Domnule manager Alexei,cati jucatori trebuiesc la un meci de handbal,stiti ? adica aia care joaca efectiv in sala nu invoiti sa joace la cumetrii sau parastasuri !!!! La Bacau sunteti platit,si din banii mei,pentru performantele sportive si nu pentru a „”invoi””jucatori !! cine nu se vrea a fi profesionist il puteti lua acasa,aici vrem jucatori de handbal !!!

  PS.2 Curiozitate personala domnule manger alexei,ce cautati pe langa mop la ultimul meci ? locul dumneavoastra nu e pe banca ? sau mai nou managerul face front comun cu femeia de serviciu ????

   1. o victorie la 13 goluri n-are cum sa nu fie spectaculoasa … asta doar daca e plictisitoare datorita jocului echipei care pierde … alexei asta e ala de a venit pachet cu gomeniuc si se prezenta prin sala ca fiind impresarul care l-a adus pe shota si trupa moldoveana ? n-au decat sa renunte la astia care nu au chef de handbal, are bacaul pepiniera buna de copii si juniori, are balta peste …

 3. gomeniuc si alexei sunt doi oameni difieriti. nu asi vrea sa le faceti comparatie. unul este profesionist si altul un lingau, caruia nu e locul la bacau. e o vulpe sireata, alungat…

 4. si la urma urmii ce tot ii plefturiti pe moldoveni, nu toti merita o astfel de atitudine, fiti mai loiali.cind au fost campioni au fost buni,cind sunt invingatori sunt buni, ai ai daca nu reusesc, ce voi sinteti mereu sinteti perfecti in ariile voastre, cred eu ca nu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.