Avancronică / Beșiktaș Istanbul – Știința MD Bacău (sâmbătă, ora 15.00, netelevizat)


Sâmbătă după-amiază, la Istanbul, se tranșează locul al treilea în grupa D a Cupei EHF. Mai mult, în cazul unei victorii a Științei Municipal Dedeman Bacău, echipa pregătită de Eliodor Voica rămâne chiar în cărți pentru ocuparea locului secund. În partida disputată acum două săptămâni la Bacău, Știința s-a impus greu, 26-24, dar după o evoluție modestă. Nu mai e niciun secret pentru nimeni că turcii sunt extrem de redutabili pe teren propriu, unde nu au mai pierdut de mai bine de 5 ani, fără ca asta să însemne că băieții noștri n-ar putea să învingă în orașul situat pe două continente.
Știința a plecat în Turcia fără accidentații Costel Manea și Ionuț Georgescu, dar cu o imensă dorință de victorie. Mai ales că acum știu cu cine au de-a face, astfel încât alde Döne și Özbahar nu-și vor mai face de cap.
Partida Beșiktaș Istanbul – Știința Municipal Dedeman Bacău va fi arbitrată de muntenegrenii Ivan Pavicevic și Milos Raznatovic, iar delegatul din partea EHF va fi georgianul Tamaz Tevzadze.

6 comentarii la „Avancronică / Beșiktaș Istanbul – Știința MD Bacău (sâmbătă, ora 15.00, netelevizat)”

  1. ale ale stiinta ale..vrem victorie,,,,,,,,dar pe ciobanu si apostol poate ii pierdeti pe la istanbul….:))demisia,

      1. Nimeni nu deține adevărul absolut. Și cu asta punem punct polemicilor de aici între ”brigăzi”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.