Sport Club Bacău – Rapid CFR Suceava 1-1 (0-1), într-o partidă de verificare


Cu două săptămâni înainte de startul returului Ligii a III-a, Sport Club Bacău a susținut un nou meci de verificare, de data aceasta în compania divizionarei secunde Rapid CFR Suceava. Programată inițial la Suceava, partida a fost mutată în Bacău datorită disponibilității unei suprafețe de joc mai acătării, dar ploaia căzută începând de joi seara a stricat serios terenul ”Știința”. În consecință, jocul ambelor echipe a fost influențat decisiv de calitatea precară a terenului, astfel încât cele două goluri ale meciului s-au înscris din lovituri de la 11 metri.
Sucevenii au beneficiat primii de un penalty, în minutul 41, după un henț comis de Adăscăliței, lovitura de pedeapsă fiind transformată de ex-băcăuanul Marius Doboș. Băcăuanii au egalat în minutul 70 dintr-un penalty acordat după un fault asupra lui Dumitriu, transformat de Bogdan Ungureanu.

Antrenorul Marius Baciu a utilizat următoarea formulă de echipă: Savu – Blănaru, Adăscăliței, Bamba, Medeșan – Întuneric, Măjer – Vasiliu, Hurdubei, Miron – Costin. Au mai jucat: Petrariu – Bărculeț, Husein, B. Ungureanu, Dumitriu, Carp și Luncanu.

Următoarea partidă de verificare a echipei băcăuane va avea loc vineri, 1 martie, pe teren propriu, cu CSM Râmnicu Sărat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.