Eliodor Voica: ”Diferența este foarte mare față de jocul prestat de cele două echipe”


La circa o oră după finalul partidei pierdute de Știința Municipal Dedeman Bacău la Magdeburg, l-am rugat pe antrenorul Eliodor Voica să facă un rezumat al jocului. ”A fost un meci cu o încărcătură specială, iar când spun lucrul ăsta mă refer la faptul că am jucat într-o sală impresionantă, în fața a 2500 de spectatori, lucru care nu trebuie scos din calcul. Am început partida ezitant, cu câteva greșeli în apărare și câteva ratări în atac, lucru care le-a permis gazdelor să se desprindă la o diferență de 5 goluri. În următoarele 15 minute, însă, am reușit să revenim în joc și să ne apropiem la 3 goluri la pauză. Repriza a doua a fost tot una cu fluctuații, dar și cu eliminarea lui Manea, care a mirat pe toată lumea. A fost un cartonaș roșu pe care n-aș vrea să-l comentez mai mult, dar a contat în apărarea noastră. În jumătatea a doua a reprizei secunde, pe fondul unor ratări și greșeli tehnice ale noastre, gazdele s-aiu desprins la o diferență pe care n-am mai reușit s-o recuperăm. În final, după cum vorbeam și cu câțiva specialiști de aici, diferența este foarte mare față de jocul prestat de cele două echipe. Până la urmă, însă, asta e diferența indicată de tabelă și e una relevantă.”

Întrebat dacă Știința o poate învinge pe Magdeburg la Bacău, tehnicianul băcăuan a răspuns: ”În Bacău va fi cu totul și cu totul alt meci și vrem cu toții ca lucrul ăsta să se întâmple, pentru că am simțit și am văzut că puteam mai mult.” În privința lucrurilor care au mers mai bine sau mai puțin bine la Magdeburg, Eliodor Voica a spus: ”Au fost momente bune în apărare, exceptând primele 15 minute și momente bune în atac, cu excepția a 10 minute din repriza a doua, când s-a făcut diferența pe fondul ratărilor și greșelilor noastre tehnice. Ca o concluzie, am văzut lucruri bune și în atac și în apărare, mai puțin satisfăcător este faptul că încă avem acele fluctuații, acele căderi din cauza cărora trebuie să muncim pentru a recupera.”

În final l-am întrebat pe antrenorul Științei dacă echipa băcăuană va obține prima victorie din grupe duminica viitoare. Eliodor Voica: ”Ne dorim cu toții să facem lucrul ăsta, pentru că, ușor-ușor, ne dăm seama că putem mai mult și lucrul acesta este și trebuie tratat pozitiv. Bine ar fi ca această încredere în forțele noastre să se materializeze în teren.”

2 comentarii la „Eliodor Voica: ”Diferența este foarte mare față de jocul prestat de cele două echipe””

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.