Marius Bondar: ”Dacă vrem să creștem, nu putem merge la Magdeburg dinainte învinși”


Golgeterul Științei din partida cu CSM Ploiești a precizat că jocul de miercuri a fost și unul de orgoliu pentru gazde. Marius Bondar: ”Țin să precizez în primul rând că acest joc a reprezentat o chestiune de orgoliu, ținând cont de faptul că în tur reușisem performanța de a pierde la Plopeni. În al doilea rând, am simțit că astăzi s-a jucat mai mult cu extremele. Ne-am luat în serios adversarii încă din primul minut, ne-am dorit foarte mult o victorie și a fost un meci despre care credem că e un început pentru ceea ce va urma. Trebuie să fim în formă maximă, inclusiv în cupele europene și pentru asta ne trebuie câte o victorie după fiecare meci, lucru care ne dă încredere.”

În privința deplasării de la Magdeburg și a programului sâmbătă-miercuri-sâmbătă, handbalistul băcăuan a spus: ”Noi mergem cu fruntea sus, fiecare meci trebuie tratat cu maximă seriozitate. Dacă vrei să crești, să ajungi la un anumit nivel, nu poți aborda meciul ca un pierzător. Referitor la program, deocamdată nu e obositor, fiindcă suntem foarte OK din punct de vedere fizic. E prima oară când jucăm în grupele Cupei EHF și trebuie să ne facem treaba chiar dacă e un program încărcat. Avem un plus datorită faptului că dispunem de un lot numeros.”

Un comentariu la „Marius Bondar: ”Dacă vrem să creștem, nu putem merge la Magdeburg dinainte învinși””

  1. Multa bafta Marius . Suporterii adevarati stiu ca a-ti dat totul cu Nantes si au simtit asta din partea voastra din pacate nu s-a putut mai mult se vedea ca au o aparare experimentata si o conditie fizica excelenta. Noi va multumim ca vem ocazia sa vedem aceste echipe pe viu la Bacau si speram ca veti da totul si la Magdeburg, si apoi la victoria cu Besiktas de acasa. Ca o curiozitate de ce nu ai mai executat 7 m dupa ce ai ratat?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.