Zâmbete și amabilități la conferința de presă de după partida Știința MD Bacău – HBC Nantes


Vă prezentăm astăzi alte amănunte și declarații de la conferința de presă de după partida Știința MD Bacău – HBC Nantes, disputată duminică seara. Unul din momentele gustate de toată lumea a fost cel în care jucătorul francez Rock Feliho (nr. 13) a fost întrebat ce le spunea handbaliștilor băcăuani înainte de aruncările de la 7 metri. În hohotele de râs ale asistenței, handbalistul de culoare a spus: ”bonne chance (baftă)”. Coechipierul său, portarul Siffert, a adăugat: ”asta fiindcă el nu reușește să înscrie în fața mea.”

De asemenea, solicitat să-i ofere un sfat lui Colin Voica pentru meciul cu Magdeburg, antrenorul Thierry Anti a spus: ”Îi doresc lui Eliodor să realizeze numai lucruri bune. Îl cunosc încă de pe când evolua la clubul rival nouă (US d’Ivry – n.n.). Știu însă că are mult de lucru aici pentru a ajuta la reconstrucția handbalului românesc și nu pot să îi doresc decât numai bine, atât cu Știința în campionat, cât și cu echipa națională. Numai să nu mă încurce în ceea ce privește Cupa EHF!”

Iată, în continuare, și alte declarații de la conferința de presă.

Arnaud Siffert: ”A fost un adevărat meci european, cu două echipe care au dat tot ce au avut mai bun și cu două apărări foarte bune. A fost o confruntare între două culturi handbalistice diferite, noi nefiind obișnuiți în Franța cu echipe care să practice un joc asemănător cu al Științei. A fost o situație particulară pentru noi, având nevoie de aproape o repriză pentru a ne adapta la acest tip de joc. Apoi, în repriza a doua, am fost mai atenți și, încetul cu încetul, ne-am revenit și am reușit să impunem ritmul jocului. Cred că diferența s-a făcut la nivelul constanței în joc, dar și în plan fizic. Simțeam că Știința începe să obosească, iar noi am ținut același ritm pe tot parcursul reprizei și cred că așa s-a făcut diferența din final.”

Marius Novanc: ”Ne-am dorit foarte mult să realizăm un joc cât mai bun, la pauză chiar am sperat că putem înregistra un rezultat bun, însă greșelile din a doua repriză, în special pe faza de apărare, au facut ca noi să pierdem meciul. Am avut o primă repriză foarte bună, în care ne-am apărat foarte bine, dar, din cauza eliminărilor suferite în partea a doua, ei au profitat și s-au distanțat. Noi am fost motivați, am avut în față o echipă bună, cu aspirații la acest trofeu, iar jucătorii pe care i-am avut în fața noastră nu au făcut decât să amplifice această motivație. Atmosfera din sală nu a făcut decât să ne bucure și ne pare rău că nu am reușit să avem o seară minunată cu toții, iar dacă reușeam să furnizăm surpriza, cred că ar fi fost un lucru extraordinar pentru oraș.”

2 comentarii la „Zâmbete și amabilități la conferința de presă de după partida Știința MD Bacău – HBC Nantes”

  1. Pot spune ca m-am bucurat de spectacolul handbalistic si de atmosfera incendiara si asta e tot ce conteaza pana la urma .

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.