CSM Râmnicu Sărat – Sport Club Bacău 1-1 (1-0), în meci de verificare


Sport Club Bacău a disputat marți la Buzău, pe terenul sintetic „Cornel Negoescu”, prima partidă de verificare după ieșirea din cantonamentul montan de la Slănic Moldova. Adversara băcăuanilor a fost ocupanta locului 7 din seria a II-a a Ligii a III-a, CSM Râmnicu Sărat. Râmnicenii au deschis scorul în minutul 12, dintr-o lovitură liberă din colțul careului mare, după o greșeală de plasament a portarului Satco. Băcăuanii au egalat în minutul 58, atunci când argentinianul Raul Speroni a înscris din alunecare, de la 6 metri, în urma unui corner. Un sfert de oră mai târziu, el a văzut cartonașul roșu după o altercație cu un adversar.
În partida de la Buzău, antrenorul Marius Baciu a utilizat următoarea formulă de echipă: Satco – Bărculeț, Adăscăliței, Dumitriu, Popa – Husein, Întuneric, Măjer, Miron – Predoiu, Vasiliu. Au mai jucat: Petrariu, Medeșan, Bamba, Blănaru, Sascău, Hurdubei, Blănaru, Speroni, Carp și Strugariu. Costin și Ungureanu nu au jucat, fiind accidentați.
Miercuri, de la ora 13, Sport Club Bacău va disputa un nou joc de verificare, de data aceasta pe sinteticul de la Piatra Neamț, cu Petrotub Roman.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.