Detronate / Tomis Constanța – Știința Bacău 3:1 (18, -19, 21, 23)


Știința Bacău a pierdut derby-ul cu campioana Tomis și odată cu el și fotoliul de lideră a Diviziei A1 de volei feminin. De notat că antrenorul constănțencelor, Darko Zakoc, a avut la dispoziție doar 7 jucătoare valide. În privința formației băcăuane, au ieșit din nou în evidență problemele mari la preluare, unul din principalele motive ale înfrângerii. După un prim set adjudecat de gazde, echipa lui Florin Grapă a câștigat parțialul al doilea, lăsând impresia că a preluat frâiele jocului. Cu Butnaru și Cazacu în prim plan, ”sirenele” au luat setul al treilea pentru ca, în setul al patrulea, formația băcăuană să revină spectaculos de la 14-21 la 23-24 dar fără să izbutească să ducă meciul în tie-break.

Tomis: Calotă (5p), Majstorovic (15), Cazacu (13), Holness (13), Butnaru (11), Lamb (9), Vujovic – libero. Antrenor: Darko Zakoc.

Știința: Miclea-Grigoruță (6p), Kamenova (19), Sobo (16), Iosef (8), Rogojinaru (8), Sosa (6), Gaido – libero. Au mai evoluat: Herlea (7), Staelens, Breban și Bălțatu. Antrenor: Florin Grapă.

Celelalte rezultate ale etapei a XVI-a: CSM Lugoj – U Cluj 3:0, Dinamo București – Volei Alba Blaj 3:0, CSU Medicina Tg. Mureș – Unic Piatra Neamț 2:3 și CSM Sibiu – CSM București 2:3. SCMU Craiova a stat. În etapa viitoare, Știința Bacău va juca pe teren propriu joi, 7 februarie, cu CSU Medicina Tg. Mureș.

5 comentarii la „Detronate / Tomis Constanța – Știința Bacău 3:1 (18, -19, 21, 23)”

  1. problema principala la stiinta, de multi ani este… chiar antrenorul. A adus jucatoare de oriunde, este un bun manager, si de cand e la stiinta, cred ca a devenit chiar…patriarh.

  2. Decat ca anul trecut, cand au rupt tot in sezonul regulat, iar in play-off au clacat… Rabdare, in play-off trebuie sa se atinga varful de forma.

  3. cred ca pot castiga! hey guys!voleiul este cel mai prietenos sport, nu cred ca am vazut fete mai vesele si relaxate inaitnea unui meci ca fetele de la volei..si inca inaintea unui sooper meci..Bacau -Cta..
    de data asta au fost acolo Sabi MIclea(Sabi Rulles), Sobo , Roxana si altele, Bacaul s-a intarit foarte mult si afost aproape sa castige setul 3. ar fi fost 2-2 la 26 24 dupa un meci electrizant, asa cum numai metalul stia sa joace, Thanx fetelor, Thanx Sabi!

  4. de cativa ani mai mereu dam vina pe preluare sau pe serviciu.niciodata nu am fost o echipa cu un serviciu care sa puna „probleme” adversarelor.daca nu iti merge nici preluare e clar ca nu poti sa aduci nimic la constructie.poate ca jocul nostru lasa totusi de dorit ??? avem lot de aproape 2 echipe si ele au „gasit”numai 7 jucatoare?cam naspha pentru ce ne dorim.si nu trebuie uitat si jocurile nu prea stralucite cu CSM-ul,Craiova si Blajul in Cupa.cert este ca la acest moment cam scartie treaba.nu ne ramane decat sa speram sa fim mai in forma in play-off.sa nu uitat ce a fost anul trecuit si sa invatam din infrangeri.Hai Stiinta !!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.