Sport Club Bacău – Măgura Tg. Ocna 3-0 (3-0), în meci de verificare


Sport Club Bacău a susținut o nouă partidă de verificare, de data aceasta la Târgu Ocna, în compania formației de Liga a IV-a Măgura, din localitate. Marius Baciu a profitat de acest prilej pentru a-i vedea la lucru în principal pe jucătorii tineri și pe cei nou-veniți la echipă. Băcăuanii s-au impus cu 3-0, scor stabilit încă din prima repriză, prin golurile înscrise de Hurdubei, Predoiu și Vasiliu. În repriza secundă, portarul Satco a evoluat pentru cei de la Măgura Târgu Ocna.
Sport Club Bacău a evoluat în formula: Știrbu – Bărculeț, Dumitriu, Ștefanovici, Medeșan – Hurdubei, Strugariu, Măjer, Speroni – Predoiu, Vasiliu. Au mai jucat: Popa, Sascău, Husein, Șchiopu, Carp, Vlad și Luncanu.
Formația pregătită de Marius Baciu termină vineri cantonamentul de la Slănic Moldova și e foarte probabil să renunțe la amicalul cu FCM Dinamo Onești, din cauza vremii și a stării precare a terenului de la Târgu Ocna. În aceste condiții, următorul meci de verificare al băcăuanilor ar urma să aibă loc pe 5 februarie, la Buzău, cu CSM Râmnicu Sărat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.